Wolf uit 'The Masked Singer' duikt op in finale van 'The Voice Kids'

vrijdag 11 september 2020

De kijkers van 'The Voice Kids' moesten zich zonet even in de ogen wrijven tijdens de grote finale bij VTM. Wolf, één van de spectaculaire kostuums uit 'The Masked Singer', zorgde voor een suprise van jewelste en nam plaats in de coachstoel van Sean Dhondt.

Dat deed hij natuurlijk zonder een woord te zeggen. Welk bekend gezicht er achter het masker schuilgaat, blijft immers één groot mysterie.'Hé makker, je bent een week te vroeg he!', klonk het bij Sean. 'Ik heb mijn stoel nodig, 'The Masked Singer' is pas volgende week! Schoon kostuum wel.' Wolf verscheen vanavond dus iets te vroeg op het appel, want hij is pas vanaf volgende week te bewonderen in de gloednieuwe vrijdagavondshow 'The Masked Singer' bij VTM.

'The Masked Singer', vanaf vrijdag 18 september om 20.40 uur bij VTM.

DOSSIER: Najaar 2020: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Familiediner' (EO)

Opa Henk is ten einde raad. Zijn drie kinderen hebben al jaren geen contact meer met elkaar. Samen met kleindochter Sanne heeft hij Bert om hulp gevraagd. De grootste wens van opa Henk is dat de ruzie bijgelegd wordt, zodat ze samen het glas kunnen heffen om zijn overleden vrouw te herdenken. Ook Sonja roept de hulp van Bert in. Haar zus Ingrid is ongeneeslijk ziek en heeft een dochter die bijna 16 jaar wordt. Het is niet zeker of Ingrid daar nog bij zal zijn, dus Bert zorgt voor een vroeg verjaardagsfeest. Hij verrast Crystal met de sweet sixteen die ze verdient, met haar moeder en de rest van de familie erbij.

'Het Familiediner', om 21.35 uur bij de EO op NPO 1.

Dossiers