Word jij de Belgische JIM-ambassadeur op Tomorrowland 2015?

dinsdag 14 juli 2015

De luidste beats, een uitzinnig publiek en een adembenemend decor: Tomorrowland is in aantocht, en JIM is er deze zomer voor het eerst live bij.

Sean Dhondt en Niko Van Driessche brengen van vrijdag 24 juli tot en met zondag 26 juli vanaf 20.00 uur live de strafste dj-sets, sfeerreportages en interviews met dj's, en openen op donderdag 23 juli om 13.00 uur live de Dreamville-camping. Vanaf maandag 13 juli gaat JIM op zoek naar de 'ultieme Belg', die als JIM-ambassadeur drie dagen lang uit de bol kan gaan op Tomorrowland en wiens avonturen drie dagen lang gevolgd kunnen worden via JIM.be en de sociale media.


Tomorrowland is bovendien ook drie dagen lang overal te volgen via de livestream op JIM.be. De week na Tomorrowland, op woensdag 29 juli om 21.00 uur, zet JIM de hoogtepunten nog eens op een rij in een uitgebreide festivalspecial.

Bekijk meer video's op


Wie wordt de Belgische JIM-ambassadeur op Tomorrowland 2015?
Jaarlijks zakken meer dan 200 nationaliteiten af naar Tomorrowland. De tickets waren in een mum van tijd uitverkocht, maar één JIM-kijker maakt nog kans om het dancefestival op een unieke manier te beleven. Vanaf maandag 13 juli gaat JIM op zoek naar de 'ultieme Belg', die over de nodige kennis en vaderlandse fierheid moet beschikken om België te vertegenwoordigen als JIM-ambassadeur op Tomorrowland. De winnaar gaat voor JIM drie dagen uit de bol, en brengt via JIM.be en de sociale media verslag uit van zijn avonturen. Wie deze unieke kans wil grijpen, kan vanaf nu surfen naar JIM.be en deelnemen aan de ultieme België-test.

TOMORROWLAND COUNTDOWN: LIVE AT DREAMVILLE
DONDERDAG 23 JULI – VAN 13.00 TOT 16.00 UUR

TOMORROWLAND LIVE BIJ JIM
VRIJDAG 24 JULI EN ZATERDAG 25 JULI – VAN 20.00 TOT 01.00 UUR
ZONDAG 26 JULI – VAN 20.00 TOT 00.00

BEST OF TOMORROWLAND 2015
WOENSDAG 29 JULI – VAN 21.00 TOT 23.00 UUR

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'90 Day Fiancé' (TLC)

De trouwdag van Gino en Jasmine is eindelijk aangebroken. Clayton is bang dat Anali niet bij het altaar zal verschijnen. Citra's vader wijst de christelijke ceremonie van Sam en Citra af. Nikki hoopt dat ze Justin kan vertrouwen als ze Moldavië verlaat. Sophie is de ruzies tussen Rob en haar moeder beu.

'90 Day Fiance', om 20.30 uur op TLC.

Dossiers