Zita Wauters en Gloria Monserez geven al hun geheimen bloot in nieuwe podcast voor Ketnet

woensdag 19 mei 2021

Hoe voelt een eerste kus? Wat is een beste vriend precies? Hoe versier je iemand? Wat is de beste manier om het met iemand uit te maken? Allemaal vragen die veel kinderen zich stellen, en die ze soms liever onder vrienden dan met hun ouders, broers, zussen of leerkrachten bespreken.

Maar er is goed nieuws, want in de nieuwe podcast 'Zita en Gloria' komen al deze onderwerpen aan bod.


Alle geheimen bloot
Vriendinnen Zita en Gloria leggen in deze podcast al hun geheimen bloot en praten eerlijk over thema's als verliefd zijn, foto's wissen op sociale media als ze weinig likes krijgen, vriendschap tussen jongens en meisjes, kussen met een beugel...

In 'Zita en Gloria' wordt er openhartig gepraat, soms zelfs wat gediscussieerd, maar vooral goed gelachen. Ketnetters moeten zich alleen nog ergens comfortabel nestelen en meeluisteren naar de gesprekken van deze twee besties.

Zita: 'Ik hoop dat we met deze podcast op een luchtige manier ongemakkelijke vragen kunnen beantwoorden. Hopelijk zijn onze verhalen herkenbaar en geven we zo mee dat iedereen dat soort situaties meemaakt.'

Aaron Blommaert
'Een lenteschoonmaak in uw vriendenlijst' is een extra lange aflevering met BFF Aaron Blommaert. Hierin worden hun beste vrienden op de proef gesteld, en test Zita de vriendschap tussen Gloria en Aaron met een aartsmoeilijke quiz.


Alle vijf afleveringen van de podcast 'Zita en Gloria' kan je beluisteren via Ketnet.be, de Ketnet-app, YouTube en Spotify.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers