Zorgen om Junior Planckaert na zwaar motorongeval: 'Maanden revalidatie'

maandag 26 april 2021

Afgelopen zaterdag had Junior Planckaert, de jongste zoon van Eddy en Christa, een motorongeval. Dat laat Eťn weten. De ervaren motorrijder, die recent ook zijn droom als race- en rallypiloot ziet in vervulling gaan, is tijdens een rit in de Ardennen onfortuinlijk ten val gekomen.

 


Zaterdagavond werd Junior met spoed geopereerd aan zijn verwondingen. Hij liep onder meer een complexe breuk op in het onderbeen die een snelle ingreep vereiste.

Door de huidige coronamaatregelen is bezoek van zijn familie uitgesloten, maar de hechte familie hoopt dat Junior snel weer thuis is zodat hij spoedig kan herstellen. De revalidatie zal volgens de dokters enkele maanden in beslag nemen, maar Junior zit boordevol wilskracht en zal er met de steun van zijn familie, alles aan doen om weer snel te been te zijn.


Lees ook:
Dit is de startdatum van nieuw seizoen 'Ch‚teau Planckaert' op Eťn!
Vervolg 'Ch‚teau Planckaert' in mei op Eťn. Al zal niet iedereen terugkeren...

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Radar' (AVROTROS)

Koken is gevaarlijker dan je denkt. - Wat betekent de compensatie van ASR voor alle woekerpolisgedupeerden? - Het werk van een sjoemelkaakchirurg. - Onduidelijkheid over wachttijd aanvullende verzekering orthodontie.

'Radar', om 20.30 uur bij AVROTROS op NPO 2.

Dossiers