Zorgen om Junior Planckaert na zwaar motorongeval: 'Maanden revalidatie'

maandag 26 april 2021

Afgelopen zaterdag had Junior Planckaert, de jongste zoon van Eddy en Christa, een motorongeval. Dat laat Eén weten. De ervaren motorrijder, die recent ook zijn droom als race- en rallypiloot ziet in vervulling gaan, is tijdens een rit in de Ardennen onfortuinlijk ten val gekomen.

 


Zaterdagavond werd Junior met spoed geopereerd aan zijn verwondingen. Hij liep onder meer een complexe breuk op in het onderbeen die een snelle ingreep vereiste.

Door de huidige coronamaatregelen is bezoek van zijn familie uitgesloten, maar de hechte familie hoopt dat Junior snel weer thuis is zodat hij spoedig kan herstellen. De revalidatie zal volgens de dokters enkele maanden in beslag nemen, maar Junior zit boordevol wilskracht en zal er met de steun van zijn familie, alles aan doen om weer snel te been te zijn.


Lees ook:
Dit is de startdatum van nieuw seizoen 'Château Planckaert' op Eén!
Vervolg 'Château Planckaert' in mei op Eén. Al zal niet iedereen terugkeren...

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'B&B Vol Liefde' (RTL 4)

Iris geeft haar logee René een tweede kans en die pakt de hobbygoochelaar met beide handen aan. In het Catalaanse landschap opent Albert de deuren tot zijn kasteel, en zo krijgt Marijke zijn pronkstuk te zien. In Zuid-Afrika wordt er flink geflirt, maar komt er ook een nieuwe man bij om Mirjam te veroveren. En we maken kennis met Arno, de laatste B&B-eigenaar die op zoek gaat naar zijn droomman.

'B&B Vol Liefde', om 20.35 uur op RTL 4.

Dossiers