Netflix onthult officiŽle trailer van 'BEEF' met Steven Yeun en Ali Wong

woensdag 15 maart 2023
Foto: © Netflix 2023

Netflix geeft de trailer en nieuwe beelden vrij van 'BEEF', een donkerkomische en ontroerende serie over klassenverschillen en de druk van het hedendaagse leven.

De serie, met Steven Yeun en Ali Wong in de hoofdrol, bestaat uit 10 afleveringen van 30 minuten en is vanaf 6 april 2023 wereldwijd te zien op Netflix.Over 'BEEF'
'BEEF' volgt de nasleep van ernstige verkeersagressie van twee vreemden. Danny Cho (Steven Yeun), een mislukte, verbitterde aannemer gaat de strijd aan met Amy Lau (Ali Wong), een selfmade ondernemer met een uitbundig leven. Naarmate de conflicterende belangen van hun vete toenemen, worden hun levens en relaties steeds verder ontrafeld.

Creator: Lee Sung Jin
Uitvoerend producenten: Lee Sung Jin, Steven Yeun, Ali Wong, Jake Schreier
Producent: Matthew Medlin
Cast: Steven Yeun (Danny) & Ali Wong (Amy), Joseph Lee (George), Young Mazino (Paul), David Choe (Isaac), Patti Yasutake (Fumi), Maria Bello (Jordan Forster), Ashley Park (Naomi), Justin H. Min (Edwin), Mia Serafino (Mia), Remy Holt (June), Andrew Santino (Michael), Rek Lee (Bobby)
Studio: A24

'BEEF' is vanaf 6 april wereldwijd te zien op Netflix.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Familiediner' (EO)

Opa Henk is ten einde raad. Zijn drie kinderen hebben al jaren geen contact meer met elkaar. Samen met kleindochter Sanne heeft hij Bert om hulp gevraagd. De grootste wens van opa Henk is dat de ruzie bijgelegd wordt, zodat ze samen het glas kunnen heffen om zijn overleden vrouw te herdenken. Ook Sonja roept de hulp van Bert in. Haar zus Ingrid is ongeneeslijk ziek en heeft een dochter die bijna 16 jaar wordt. Het is niet zeker of Ingrid daar nog bij zal zijn, dus Bert zorgt voor een vroeg verjaardagsfeest. Hij verrast Crystal met de sweet sixteen die ze verdient, met haar moeder en de rest van de familie erbij.

'Het Familiediner', om 21.35 uur bij de EO op NPO 1.

Dossiers