'Bad Skin Clinic' is terug op TLC

woensdag 23 november 2022
Foto: TLC - © Discovery Benelux 2022

De 'Bad Skin Clinic' keert terug met de toegewijde dermatoloog Dr. Emma Craythorne aan het roer. Zoals altijd zet zij zich in om de ondraaglijkste aandoeningen draaglijk te maken en het onbehandelbare te behandelen.

Vanuit haar kliniek in het centrum van Londen pakt dr. Emma extreme huidaandoeningen aan en helpt ze wanhopige patiënten uit heel Groot-Brittannië die nergens meer heen kunnen. Van levensgrote lipomen tot een knobbel van wel 10 kilogram, Dr. Emma komt de meest extreme omstandigheden tegen. Met behulp van geavanceerde technologie en haar beproefde methoden van drukken, knijpen en snijden helpt ze mensen hun leven terug te krijgen.


Zoals bijvoorbeeld bij Chris die in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen langskomt en de wanhoop nabij is. Hij kampt met een extreme uitslag die bekend staat als de meest jeukende aandoening die de mens kent. Het leven dat hij leidt – en vooral lijdt! – zou hij zelfs zijn ergste vijand niet toewensen. Kan Dr. Emma hem van zijn onuitstaanbare jeuk afhelpen? En kan ze Sarah helpen die al heel lang met een rode bolneus leeft? Na twintig jaar is er nog steeds geen adequate diagnose voor haar aandoening gesteld. Weet Dr. Emma wel wat het is en hoe ze het moet behandelen? En weet ze een antwoord op de mysterieuze knobbel op het voorhoofd van jonge moeder Lauren, die plotseling groeide na de bevalling? Al deze mensen lijden erg onder hun aandoeningen en zouden graag hun leven terugkrijgen. Dr. Emma is hiervoor hun laatste hoop.

'Bad Skin Clinic', vanaf donderdag 24 november om 21.30 uur op TLC.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Au Pairs' (BNNVARA)

De vierde au pair, Aïcha, vertrekt naar Hawaï. Ze mist haar overstap en belandt in haar eentje in Los Angeles. Bibi trekt in bij de familie Aiwohi. Haar eerste nacht draait uit op een regelrechte nachtmerrie en zorgt voor flink wat twijfel. Ook Melanie ontmoet haar gastgezin. Wat doet het met haar wanneer blijkt dat ze voor vier jonge kinderen moet zorgen? Quincy probeert een band op te bouwen met de pubers in huis.

'Au Pairs', om 20.30 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers