Derde seizoen van 'Twin Peaks' in 2016

vrijdag 10 oktober 2014

Via Youtube liet de Amerikaanse tv-zender 'Showtime' enkele dagen terug weten dat het in 2016 een nieuwe reeks van het legendarische 'Twin Peaks' gaat uitzenden.

25 jaar geleden werd de eerste serie van 'Twin Peaks' opgenomen. Nu zullen David Lynch en Mark Frost opnieuw negen gloednieuwe afleveringen schrijven en producen. Die eerste zal ook iedere aflevering regisseren. De nieuwe 'Twin Peaks' speelt zich af in het heden. De fans zouden ook 'langverwachte antwoorden en een bevredigende conclusie' voorgeschoteld krijgen.


Lynch stuurde eerder al een subtiele Tweet de wereld in: 'Dear Twitter Friends: That gum you like is going to come back in style! #damngoodcoffee.' Dat was een verwijzing naar een van de scènes uit de reeks. De hashtag verwijst naar een uitspraak van FBI-agent Dale Cooper (Kyle MacLachlan) over zijn koffie.

Nagekomen belofte
Begin dit jaar liet Ray Wise, Leland Palmer in 'Twin Peaks', via de 'Chico Movie Examiner' weten dat er geen remake, maar misschien iets geheel nieuw zou komen. 'Ze zouden geen remake maken. 'Als er al iets zou gebeuren, dan zou dat 25 jaar later zijn. Het zou nooit een remake zijn van wat we al hebben gedaan. Het zou iets volledig nieuw en fris zijn. David zei altijd dat het stadje Twin Peaks er nog altijd is, het gaat door of we nu kijken of niet', motiveerde hij.

In de finale van de oude 'Twin Peaks' beweert de geest van Laura Palmer dat ze over 25 jaar terug zou komen. Fans geloofden dat en hoopten op een nieuwe serie in 2015. De makers hebben zich nu aan die belofte gehouden. Al moeten de kijkers nog wachten tot 2016 voor het derde seizoen op het scherm komt.

Bron: demorgen.be

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers