Het 26e seizoen van 'South Park' gaat verder op Comedy Central

zaterdag 4 maart 2023
Foto: © Comedy Central 2023

Comedy Central's 'South Park' de serie begon op 13 augustus 1997, en is gebaseerd op de VHS gedeelde, geanimeerde short getiteld 'The Spirit of Christmas'.

Trey Parker en Matt Stone zijn de medebedenkers van 'South Park'. Parker, Stone, Anne Garefino en Frank C. Agnone II zijn de uitvoerend producenten van het met een Emmy® en Peabody® Award bekroonde 'South Park'. Eric Stough, Adrien Beard, Bruce Howell en Vernon Chatman zijn producenten. Christopher Brion is de creatief directeur van South Park Digital Studios.


MTV Entertainment Studios uitgebreide deal met Parker en Stone omvat de verlenging van 'South Park' op Comedy Central tot 2027 en een ongekende 30ste seizoen van de serie. Naast de verlenging van de serie omvat de overeenkomst 14 originele 'South Park', exclusief voor Paramount+, waaronder 'South Park: The Streaming Wars' Parts 1 & 2, 'South Park: Post COVID' en 'South Park: Post COVID: The Return Of COVID'. De serie heeft tot nu toe vijf Emmy Awards gewonnen en een George Foster Peabody Award.

'South Park', vanaf zaterdag 4 maart om 20.30 uur op Comedy Central.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Boerderij van Dorst' (BNNVARA)

Roxeanne Hazes en Nikkie de Jager komen Raven helpen. Ze maken samen een hügelbed en plukken appels om cider te maken. Terwijl ze de handen uit de mouwen steken, vraagt Raven ze het hemd van het lijf.

'Boerderij van Dorst', om 20.30 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers