Lady Whistledown kondigt tweede seizoen van 'Bridgerton' aan

donderdag 21 januari 2021

Het eerste seizoen was een doorslaand succes, dus kon een vervolg niet uitblijven. Daarom kondigde Lady Whistledown herself een vervolg op het populaire kostuumdrama aan.

De ton gonst van de laatste roddels, en daarom is het mijn eer om u mee te delen: 'Bridgerton' zal officieel terugkeren voor een tweede seizoen. Ik hoop echt dat je voor deze heerlijkste gelegenheid een fles ratafia hebt bewaard.


De onnavolgbare cast van 'Bridgerton' zal in de lente van 2021 opnieuw in productie gaan. Deze auteur is op betrouwbare wijze geïnformeerd dat Lord Anthony Bridgerton van plan is het sociale seizoen te domineren. Ik zal mijn pen klaar hebben om verslag uit te brengen over al zijn romantische bezigheden.

Maar, vriendelijke lezer, voordat u begint te smeken om meer smerige details, weet dat ik op dit moment niet geneigd ben om over de bijzonderheden te rapporteren. Geduld is tenslotte een deugd.

Ondergetekende,
Lady Whistledown


TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Jan Slagter ontvangt onder anderen Buddy Vedder en Aruna, de winnares van Heel Holland Bakt. Buddy Vedder vertelt over de vele ontmoetingen met koningin Máxima en andere leden van het koninklijk huis. Hij speelt de hoofdrol in de musical Saturday Night Fever en samen met de cast treedt hij op. Aruna is groot liefhebber van het koningshuis en maakt koninklijke lekkernijen. Etiquette- en protocolexpert Jan Jaap van Weering legt uit hoe je een tompouce eet en waarom je tegen de koning niet 'eet smakelijk' zegt. Marco Schuitmaker treedt op. April Darby speelt de hoofdrol in de musical Sister Act. Ze vertelt over de rol en treedt op met de cast.

'MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk', om 13.35 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers