Niet iedereen tevreden met moderne 'Bob de Bouwer'

dinsdag 14 oktober 2014

De oude Bob de Bouwer is in een slanker, jonger en groter jasje gestoken. Alles is digitaal ontworpen en de figuurtjes krijgen een nieuwe stem. Op Twitter verschenen al snel ontevreden tweets.

De ietwat rondere, leuke vakman die klusjes klaart met zijn pratende tractoren en vrachtwagens is nu slanker en groter. Velen vinden de handige harry nu minder sympathiek en postten hun ongenoegen op Twitter.


'De nieuwe Bob de Bouwer lijkt op een type dat te veel geld vraagt voor zijn werk' en 'Een vriend uit mijn kindertijd is overleden … of heeft een vreselijke plastische chirurgie gehad.'

Een werkman van deze tijd
'Zijn fundamenten staan er nog steeds', reageert producent HIT Entertainment. 'Maar nu is hij een Bob voor onze tijden: sterker, grappiger, dynamischer, handiger en met veel meer inspiratie.' Ook zijn werkmakkers zijn aangepast.

De nieuwe Bob blijft wel nog werkjes opknappen op zijn werkterrein in Fixham, maar hij werkt met de computer. Ieder personage heeft een nieuwe stemacteur. 'Dit is een kans die ik moest grijpen, want mijn neefje is verzot op Bob de Bouwer', zegt Lee Ingleby, die de nieuwe Bob inspreekt.

Bron: standaard.be en deredactie.be

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers