Nieuw seizoen 'Ex On The Beach Double Dutch' op MTV

donderdag 14 april 2022
Foto: MTV - © ViacomCBS 2022

Get ready! Want je favoriete guilty pleasure is terug: 'Ex On The Beach: Double Dutch'! En dat wil je zeker niet missen, want ook dit gloednieuwe achtste seizoen zit weer vol lust, liefde, seks, drama en verrassingen van de tablet of terror.

In 'Ex On The Beach: Double Dutch' gaan acht sexy singles uit Nederland en Belgie naar het beeldschone Gran Canaria waar ze kunnen baden in alle luxe en warmte dat het eiland te bieden heeft. Genieten werd voor de singles alleen niet makkelijk gemaakt, de tablet of terror en hun eigen exen stonden ten alle tijde paraat om hun vakantie tot een hel te maken. Ook dit jaar zorgen deze stoorzenders voor een hoop onverwachte wendingen en verrassingen voor de singles.Ben je benieuwd naar de singles van dit jaar? Houd dan de kanalen van MTV goed in de gaten.


'Ex On The Beach: Double Dutch' seizoen 8 is wekelijks vanaf zondag 12 juni om 22.00 uur te zien bij MTV en vanaf dinsdag 14 juni bij Videoland.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Musical Awards Gala 2024' (AVROTROS)

Naast de feestelijke uitreiking van de awards, krijgen we ook een voorproefje van musicals die nu en komend seizoen in de Nederlandse theaters te zien zijn. Niet alleen de bekende musicals, maar ook nieuwe musicals passeren de revue. Van het betoverende 'Frozen de musical' tot het epische drama '40-45, de musical'.

'Musical Awards Gala 2024', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers