Ook Karin Bloemen, Tygo Gernandt, Jeroom Snelders en Soundos El Ahmadi in 'Comedy Central: Kater van 2020'

donderdag 10 december 2020

Comedy Central kondigt vandaag een nieuwe reeks namen aan voor de 'Comedy Central: Kater van 2020'. Niemand minder dan Karin Bloemen en Tygo Gernandt zijn door de zender bevestigd voor de comedyshow.

De lijst met comedians voor de avond wordt verder uitgebreid met Jeroom Snelders, Soundos El Ahmadi en Alex Ploeg. De 'Comedy Central: Kater van 2020' is op vrijdag 1 januari om 20.00 uur te zien op Comedy Central in Nederland en België.


Cabaretière, zangeres en actrice Karin Bloemen en acteur Tygo Gernandt zullen te zien zijn in sketches waarin wordt teruggeblikt op bijzondere, hilarische en herkenbare momenten van het afgelopen jaar. Daarnaast zijn vandaag cartoonist, presentator en ex-roastmaster Jeroom Snelders, actrice, presentatrice en stand-upcomedian Soundos El Ahmadi en cabaretier en stand-upcomedian Alex Ploeg bevestigd als comedians voor de 'Comedy Central: Kater van 2020'. Zij zullen tijdens de show de kijkers met een flinke dosis humor en zelfspot definitief door hun COVID-katers heen slepen.

De 'Comedy Central: Kater van 2020' is op vrijdag 1 januari om 20.00 uur te zien op Comedy Central in Nederland en België. Kijkers kunnen tijdens de show genieten van sketches met onder andere Gerard Joling, Karin Bloemen, Famke Louise en Tygo Gernandt, evenals scenes met comedians Jörgen Raymann, Jeroom Snelders, Soundos El Ahmadi en Alex Ploeg. De komende weken worden de rest van de deelnemers en comedians bekendgemaakt.

In aanloop naar de show zendt Comedy Central iedere maandag- en vrijdagavond een Roast uit van onder andere Giel Beelen, James Franco, Donald Trump, Ali B, Alec Baldwin en Bruce Willis. Daarnaast kan je iedere donderdagmiddag op het Youtube-kanaal van Comedy Central onder leiding van Mert Ugurdiken genieten van de hardste, goorste en meest hilarische Roast-momenten van de afgelopen vier jaar in 'Toen was The Roast heel gewoon!'.

De 'Comedy Central: Kater van 2020' wordt geproduceerd door Rabbit Media, in opdracht van Comedy Central.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Boerderij van Dorst' (BNNVARA)

Roxeanne Hazes en Nikkie de Jager komen Raven helpen. Ze maken samen een hügelbed en plukken appels om cider te maken. Terwijl ze de handen uit de mouwen steken, vraagt Raven ze het hemd van het lijf.

'Boerderij van Dorst', om 20.30 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers