'Sex and the City' keert terug!

dinsdag 12 januari 2021

HBO heeft bevestigd dat het een vervolg maakt op de populaire sitcom 'Sex and the City'. De nieuwe serie, die voorlopig 'And Just Like That...' heet zal in eerste instantie worden uitgezonden op streamingdienst HBO Max. Die is bij ons niet beschikbaar.

Telenet is in Vlaanderen echter 'Home of HBO', dus de kans is zeer groot dat de fans de nieuwe reeks daar snel zullen kunnen bekijken.


In het vervolg op 'Sex and the City' worden de personages Carrie, Miranda en Charlotte, nu vijftigers, gevolgd. Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon en Kristin Davis hebben namelijk hun medewerking toegezegd. Kim Cattrall zal er als Samantha niet bij zijn. Een uitleg geeft HBO hierover niet, maar het is bekend dat Cattrall al een hele tijd in onmin leeft met Sarah Jessica Parker.

De opnames voor het vervolg op de populaire sitcom staan gepland voor het einde van de lente. Er worden 10 afleveringen van ongeveer een half uur voorzien. 'Sex and the City' werd van 1998 tot 2004 wereldwijd succesvol uitgezonden. De twee films die daarna werden gemaakt kregen minder bijval.

Bron: Het Nieuwsblad/eigen bericht

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers