'Death in Paradise' seizoen 13 vanaf maandag op BBC First

zondag 11 februari 2024
Foto: © BBC First/TEAM LEWIS 2024

De zonovergoten whodunnit 'Death in Paradise' keert terug met meer moordmysteries. Ralf Little kruipt opnieuw in de rol van inspecteur Neville Parker op het idyllische Caribische eiland Saint Marie, waar hij en zijn team nog meer vindingrijke moorden oplossen.

De seizoenspremière is meteen de 100ste aflevering van de show. Selwyn (Don Warrington) viert 50 jaar politiedienst en komt oog in oog te staan met een verrassende vijand. Ondertussen confronteert Marlon (Tahj Miles) zijn toekomst, gaat Naomi (Shantol Jackson) los en wordt Catherine’s (Élizabeth Bourgine) oude vriendin verdacht van moord. Er is een dodelijk bingospel, vergiftiging bij een kookwedstrijd, een sterfgeval tijdens een stroomstoring en een raadselachtige moord in een lift. Met zowel nieuwe als vertrouwde gezichten die op het eiland aankomen, rijst de vraag: kan Neville zich openstellen voor de liefde?


'Death in Paradise' seizoen 13 gaat in première op maandag 12 februari om 21.00 uur op BBC First.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo STAR Channel logo

Voor de artsen en verpleegkundigen op de spoedafdeling in Chicago Med is geen enkele dag hetzelfde. Ze slaan zich doorheen de chaos om hun patiŽnten tegen elke prijs te helpen. Na een verkeersongeval staat de spoedeisende hulp al snel vol patiŽnten. Een arts komt Charles bekend voor en Archer raakt vlak voor zijn niertransplantatie aan het twijfelen.

'Chicago Med', om 21.00 uur op STAR Channel.

Dossiers