'Death in Paradise' seizoen 13 vanaf maandag op BBC First

zondag 11 februari 2024
Foto: © BBC First/TEAM LEWIS 2024

De zonovergoten whodunnit 'Death in Paradise' keert terug met meer moordmysteries. Ralf Little kruipt opnieuw in de rol van inspecteur Neville Parker op het idyllische Caribische eiland Saint Marie, waar hij en zijn team nog meer vindingrijke moorden oplossen.

De seizoenspremière is meteen de 100ste aflevering van de show. Selwyn (Don Warrington) viert 50 jaar politiedienst en komt oog in oog te staan met een verrassende vijand. Ondertussen confronteert Marlon (Tahj Miles) zijn toekomst, gaat Naomi (Shantol Jackson) los en wordt Catherine’s (Élizabeth Bourgine) oude vriendin verdacht van moord. Er is een dodelijk bingospel, vergiftiging bij een kookwedstrijd, een sterfgeval tijdens een stroomstoring en een raadselachtige moord in een lift. Met zowel nieuwe als vertrouwde gezichten die op het eiland aankomen, rijst de vraag: kan Neville zich openstellen voor de liefde?


'Death in Paradise' seizoen 13 gaat in première op maandag 12 februari om 21.00 uur op BBC First.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

VPRO Logo V3

Louis blikt terug op zijn allereerste documentaires, waarin hij steevast op zoek ging naar ongewone figuren, die door hun vaak controversiële overtuigingen aan de rand van de samenleving stonden. Zo trekt hij opnieuw naar Mike Cain, die zich in de jaren negentig besloot te bewapenen voor een onafwendbare oorlog tegen de overheid. Denkt hij twintig jaar later nog steeds hetzelfde? En wat is er gekomen van Lamb en Lynx, van de beruchte nationalistische popgroep Prussian Blue?

'Louis Theroux: Life on the Edge', om 22.05 uur bij de VPRO op NPO 3.

Dossiers