Jubileumeditie 'The Passion 2025' komt naar Zeeland

dinsdag 11 juni 2024
Foto: © KRO-NCRV 2024

Het Zeeuwse Terneuzen is de gaststad voor de vijftiende jubileumeditie van KRO-NCRV's 'The Passion', dat in 2025 plaatsvindt op Witte Donderdag 17 april. Ook is bekend gemaakt dat de gemeente Sluis volgend jaar het decor is van 'The Passion Hemelvaart', te zien op donderdag 29 mei 2025.

Wie de hoofdrollen vervullen van de vijftiende editie van het muzikale paasverhaal, wordt op een later moment bekend gemaakt.


Terneuzen verwelkomt 'The Passion' in 2025
Met de succesvolle editie vanuit Zeist nog vers in het hoofd, kijkt Terneuzen uit naar de komst van 'The Passion' naar hun stad.

Erik van Merrienboer, burgemeester van Terneuzen: 'Vol energie werken we aan een gemeente waar op cultureel gebied van alles te beleven is voor inwoners, ondernemers en bezoekers. We zijn daarom trots dat Terneuzen volgend jaar het decor is van het grootste live muziekspektakel van Nederland. Het is een prachtige gelegenheid om Terneuzen, onze bruisende stad aan de Westerschelde, aan iedereen te laten zien. We kijken ernaar uit om The Passion 2025 samen te organiseren. En ik heet iedereen van harte welkom om dit evenement met ons mee te beleven!'

'The Passion' is de muzikale paasvertelling van KRO-NCRV voor iedereen. Jezus' verhaal van geloof, hoop en liefde inspireert ons om het goede te doen en naast elkaar te staan. KRO-NCRV werkt voor 'The Passion'  samen met trouwe partners als de Protestantse Kerk in Nederland, Kansfonds en Verus. Komend jaar sluiten daar de gemeenten Terneuzen en Sluis en de provincie Zeeland bij aan. 'The Passion' 2025 is een co-productie tussen producent Mediawater en KRO-NCRV.

'The Passion 2025' wordt live vanuit Terneuzen uitgezonden op Witte Donderdag 17 april om 20.30 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS6 logo

In 'Vandaag Inside Oranje' geven Wilfred Genee, Johan Derksen en Renť van der Gijp hun kijk op het EK en de actualiteit. Met wisselende, terugkerende gasten aan tafel en aan de bar, blikt het trio terug op de EK-wedstrijden en bespreekt het zaken die Nederland die dag bezighouden.

'Vandaag Inside Oranje', om 22.55 uur op SBS6.

Dossiers