Nieuw seizoen van 'Outdaughtered' op TLC

dinsdag 14 mei 2024
Foto: © TLC 2024

De vijfling van 'The Busby's' wordt groter en groter en dat brengt een hoop nieuwe uitdagingen met zich mee in het nieuwe seizoen van 'Outdaughtered'.

Nu Ava, Olivia, Hazel, Riley en Parker inmiddels acht zijn en zich opmaken voor de vijfde klas, blijkt dat ze nog niet allemaal de juiste leesvaardigheid hebben. Dat betekent: meer samen lezen voor het slapen gaan. Maar als Danielle deze taak aan Adam overlaat, eindigt het eerder in een kussengevecht dan in serieuze leestijd.


Het is een terugkerende zorg van Danielle dat ze het gevoel heeft dat zij alle verantwoordelijke zaken moet regelen, terwijl Adam als ‘grootste kind van het huis’ vooral de leuke vader wil zijn. Zeker nu de opgroeiende kinderen zich allemaal anders ontwikkelen is er volgens Danielle eigenlijk nog meer tijd en aandacht nodig dan toen ze allemaal nog in de luier zaten.

En dan is er ook nog de 12-jarige Blayke die niet vergeten mag worden. Plus de eigen boetiek van Danielle natuurlijk, waar ze druk mee is en waarvoor ze net in de eerste schoolweek de stad uit moet voor een belangrijke beurs. Ze hoopt dat Adam de zorgtaken op zich kan nemen, maar die staat zelf voor een belangrijke fotoklus die mogelijk precies op de eerste schooldag valt. Kunnen ze het allemaal nog handelen worden ze nu pas echt outdaughtered?

'Outdaughtered', vanaf woensdag 15 mei om 21.30 uur op Streamz.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Hofkar' (PowNed)

De BoerBurgerBeweging (BBB) groeit als kool. Dit gaat ten koste van de voormalige boerenpartij CDA. Willemien Koning-Hoeve, Statenlid in Noord-Holland ťn melkveehouder, gaat bij deze Europese verkiezingen de agrarische stemmen proberen terug te winnen voor haar partij. Hoe gaat ze dat doen? En hebben de boeren het CDA nog wel nodig?

'De Hofkar', om 22.10 uur bij PowNed op NPO 2.

Dossiers