Nieuw seizoen van 'Outdaughtered' op TLC

dinsdag 14 mei 2024
Foto: © TLC 2024

De vijfling van 'The Busby's' wordt groter en groter en dat brengt een hoop nieuwe uitdagingen met zich mee in het nieuwe seizoen van 'Outdaughtered'.

Nu Ava, Olivia, Hazel, Riley en Parker inmiddels acht zijn en zich opmaken voor de vijfde klas, blijkt dat ze nog niet allemaal de juiste leesvaardigheid hebben. Dat betekent: meer samen lezen voor het slapen gaan. Maar als Danielle deze taak aan Adam overlaat, eindigt het eerder in een kussengevecht dan in serieuze leestijd.


Het is een terugkerende zorg van Danielle dat ze het gevoel heeft dat zij alle verantwoordelijke zaken moet regelen, terwijl Adam als ‘grootste kind van het huis’ vooral de leuke vader wil zijn. Zeker nu de opgroeiende kinderen zich allemaal anders ontwikkelen is er volgens Danielle eigenlijk nog meer tijd en aandacht nodig dan toen ze allemaal nog in de luier zaten.

En dan is er ook nog de 12-jarige Blayke die niet vergeten mag worden. Plus de eigen boetiek van Danielle natuurlijk, waar ze druk mee is en waarvoor ze net in de eerste schoolweek de stad uit moet voor een belangrijke beurs. Ze hoopt dat Adam de zorgtaken op zich kan nemen, maar die staat zelf voor een belangrijke fotoklus die mogelijk precies op de eerste schooldag valt. Kunnen ze het allemaal nog handelen worden ze nu pas echt outdaughtered?

'Outdaughtered', vanaf woensdag 15 mei om 21.30 uur op Streamz.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

VPRO Logo V3

Azerbeidzjan ligt op de grens tussen Europa en Azië. Voor de meesten van ons is het een totaal onbekend land. Maar als het van de regering van Azerbeidzjan afhangt gaan we er binnenkort allemaal op vakantie. Want tegen 2020 wil het land vijf miljoen toeristen per jaar aantrekken. En liefst veel Europeanen. Voor u een ticket boekt, gaat Tom alvast eens kijken of het de moeite is. Want al lonkt Azerbeidzjan al een tijd naar Europa, het blijft een land met een dubieus regime.

'Reizen Waes', om 20.35 uur bij VPRO op NPO 3.

Dossiers