Vervolg 'Kasteelvrouwe Emmy' te zien bij MAX

donderdag 16 maart 2023
Foto: © Omroep MAX 2022

Hoe gaat het met Emmy, haar kasteel in Frankrijk en Rutger? Het antwoord op die vraag is te zien in het vervolg op 'Kasteelvrouwe Emmy', waarvan de opnames in volle gang zijn.

Wanneer de nieuwe afleveringen te zien zijn, maakt Omroep MAX op een later tijdstip bekend.


Emmy heeft een veelbewogen jaar achter de rug, met als dieptepunt een ernstig motorongeluk van haar zoon: een heftige en intensieve periode. Maar de eigenzinnige Emmy stopt nooit met nieuwe creatieve plannen maken om haar kasteeldroom in Frankrijk na te jagen. Emmy: 'Het afgelopen jaar was heel heftig. Het ergst denkbare gebeurde: mijn zoon kreeg een ernstig ongeluk en een onzekere tijd brak aan. Ik ben vaak heen en weer gereisd tussen Nederland en Frankrijk, om voor mijn zoon te zorgen én de restauratie van het kasteel zo goed mogelijk te begeleiden. Inmiddels liggen de onzekere tijden achter ons en heb ik enorm veel zin om aan de slag te gaan in mijn kasteel. Er zijn nog zoveel plannen, genoeg te doen!'

'Kasteelvrouwe Emmy', bij MAX op NPO 1.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Perfecte Plaatje Op Reis' (RTL 4)

De zes fotografen staan voor dag en dauw op om het magische ochtendritueel van de monniken in Chiang Mai vast te leggen. Na dit moment van bezinning komt Tijl met het nieuws dat ze vandaag nog door zullen reizen naar het zuiden van Thailand. Maar niet zonder een tussenstop in.... Bangkok! Tijdens een wilde nacht shoot op uitgaansstraat Khao San Road trekken de fotografen alles uit de kast.

'Het Perfecte Plaatje op Reis', om 20.35 uur op RTL 4.

Dossiers