'RTL Exclusief' wordt satirische talkshow! Beau start met eindejaarsspecial!

donderdag 17 december 2020

Op woensdag 30 december blikt Beau van Erven Dorens terug op het afgelopen jaar in het nieuwe satirische programma 'RTL Exclusief', de eindejaarsspecial. In deze vrolijke talkshow geeft Beau met zeer bijzondere gasten een verrassende blik op het belangrijkste nieuws van het afgelopen jaar. De drie gasten zijn nu bekend; Hare Majesteit Koningin Máxima, premier Mark Rutte en voetbalanalist Johan Derksen.

Met deze drie zeer gewaardeerde gasten neemt Beau de hoogte- en dieptepunten door van het jaar 2020, dat door de coronacrisis de geschiedenisboeken in zal gaan als een uiterst bewogen jaar. Beau bespreekt de coronacrisis met premier Rutte, met koningin Máxima evalueert hij de veel besproken Griekse herfstvakantie van de Oranjes en met Johan Derksen kijkt hij terug op de VI-rel van afgelopen zomer.

Want alles kan en niets blijft onbesproken in 'RTL Exclusief'.

Beau gaat zoomen met Diederik Gommers. De IC-baas werd het afgelopen jaar een graag geziene gast aan de talkshowtafels, mede door zijn samenwerking met Famke Louise en zijn Instagram account. Martien Meiland mag natuurlijk niet ontbreken in deze eindejaarsspecial en door de persconferenties van Mark Rutte werd doventolk Irma Sluis een nationale bekendheid. Beau zet haar op een speciale manier in het zonnetje.

En als het technisch allemaal lukt, gaat Beau op verzoek van Johan Derksen ook live schakelen met de Hemel. Want Johan Derksen wil een goede vriend heel graag nog een keer spreken. En Beau heeft exclusief de hand weten te leggen op beelden van de oudejaarsconference van Youp van ’t Hek.

Door gebruik te maken van de modernste technieken kruipen cabaretiers Martine Sandifort, Remko Vrijdag en Kasper van Kooten in de rol van respectievelijk koningin Máxima, premier Mark Rutte en voetbalanalist Johan Derksen.

'RTL Exclusief Eindejaarsspecial' is op woensdag 30 december om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Vanaf 3 januari is Beau van Erven Dorens elke zondagavond te zien bij RTL 4 met 'RTL Exclusief'.




Lees ook:
Beau van Erven Dorens met 'RTL Exclusief' op zondagavond
Persbericht RTL Nederland
http://www.RTL4.nl
Meer artikels over RTL 4

DOSSIER: Voorjaar 2021: alle plannen, alle zenders (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers