Comedy Central presenteert tv-première van hilarische animatiefilm 'The Bad Guys'

vrijdag 18 oktober 2024

In deze hilarische komedie staat een criminele topploeg van dierlijke outlaws voor hun meest uitdagende oplichterij tot nu toe: modelburgers worden.

Nog nooit waren er vijf vrienden zo berucht als 'The Bad Guys' - de charmante zakkenroller Mr. Wolf, de doorgewinterde kluiskraker Mr. Snake, de relaxte meester in vermommingen Mr. Shark, de spierbundel Mr. Piranha en de briljante hacker Ms. Tarantula, ook bekend als “Webs”.


Na jaren van talloze overvallen, wordt de meest gezochte bende ter wereld eindelijk gepakt. Mr. Wolf sluit een deal (die hij niet van plan is na te komen) om hen allemaal uit de gevangenis te redden; 'The Bad Guys' zullen doen alsof ze gerehabiliteerd zijn.

Met behulp van hun mentor Professor Marmalade, een arrogante maar schattige cavia, proberen ‘The Bad Guys’ de wereld voor de gek te houden door te doen alsof ze veranderd zijn in modelburgers.

Tijdens hun reis begint Mr. Wolf steeds meer te beseffen dat goed doen misschien wel meer waard is dan kwaad aanrichten. Kan Mr. Wolf de rest van de bende overtuigen om 'The Good Guys' te worden wanneer een nieuwe schurk de stad bedreigt?

De stemacteurs
Sam Rockwell als Mr. Wolf, een geestige, charmante zakkenroller en de leider van de 'The Bad Guys'-bende, ook is hij hun chauffeur.

Marc Maron als Mr. Snake, een norse kluiskraker,  beste vriend en de handlanger van Mr. Wolf.

Awkwafina als Ms. Tarantula, een scherpe en sarcastische hacker, ook bekend als 'Webs'.

Craig Robinson als Mr. Shark, een van de gevoelige personages , daarnaast ook meester in vermommingen.

Anthony Ramos als Mr. Piranha, een losgeslagen piranha en de 'spierbundel' van de bende.

Richard Ayoade als Professor Marmalade, een cavia-filantroop en wetenschapper die de groep van Mr. Wolf begeleidt bij het doen van 'goede daden'. Stiekem is hij kwaadaardig en hebzuchtig en heeft hij snode plannen.  

Zazie Beetz als Diane Foxington (ook bekend als The Crimson Paw), een rode vos die gouverneur van de staat is. Ze is een voormalige meesterdief die goed geworden is en op wie  Mr. Wolf een oogje op heeft.

Alex Borstein als politiechef Misty Luggins, de opvliegende politiechef die vastbesloten is om 'The Bad Guys' te arresteren.

'The Bad Guys', zaterdag 19 oktober om 20.30 uur op Comedy Central.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Ik Vertrek' (AVROTROS)

Timmerman Marcel Kaldenberg (58) droomt met zijn gezin al jaren van een avontuur in het buitenland. Wanneer hij door een val blijvend geblesseerd raakt, blijft het niet alleen meer bij dromen. Samen met zijn vrouw Sjarive (47) en kinderen Jay (13), Dex (11) en Blu (6) vertrekt hij naar Portugal om een woonhuis met bijgebouw en ruïne om te toveren tot B&B. Bij het aanvragen van de vergunningen belanden Sjarive en Marcel in een complex traject en worden ze van het kastje naar de muur gestuurd. Ondertussen wonen ze al twee jaar in Portugal, kamperen ze in hun eigen huis en is er nog geen steen gelegd.

'Ik Vertrek', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers