'20 jaar VI: Het Einde van een Tijdperk' vanaf 7 januari bij Veronica

dinsdag 21 december 2021

Met de intrede van 'VI Vandaag', de nieuwe dagelijkse talkshow van Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen op SBS6, wordt na 20 jaar afscheid genomen van hun vertrouwde voetbaltalkshow 'Veronica Inside'.

Een mijlpaal die niet onopgemerkt voorbijgaat. In Veronica's nieuwe programma '20 jaar VI: Het Einde van een Tijdperk' blikken we terug op de hoogte- en dieptepunten uit de meest besproken voetbaltalkshow uit de geschiedenis van de Nederlandse televisie. Een aaneenschakeling van de bekendste oneliners, hilarische anekdotes en pittige uitspraken die regelmatig uitmondden in een nationale discussie. Vaak wankelde het programma, maar altijd kwam het weer goed… of, een soort van goed.


De terugblikshow start bij de beginjaren, waarin de show van 2001 tot 2007 de titel Voetbal Insite droeg, en eindigt met de meest spraakmakende momenten uit 'Veronica Inside' zoals het programma tegenwoordig heet. In elke aflevering van '20 jaar VI: Het Einde van een Tijdperk' staat één van de iconische gasten die door de jaren heen regelmatig te zien waren in 'VI' en gesprekthema’s centraal, ondersteund door fragmenten uit het legendarische 'VI'-archief. Diverse bekende gezichten uit twee decennia 'VI' komen voorbij. Hélène Hendriks, Wim Kieft, Jan Boskamp, Ewout Genemans, Ruud ter Weijden, Marco Louwerens, Valentijn Driessen, Hans Kraay jr., Emile Schelvis, Bas Nijhuis, Barbara Barend, Danny Vera, Thomas van Groningen; allen blikken ze terug op roerige tijden. Ze vertellen anekdotes over bekende fragmenten en openbaren achtergrondinformatie die niet eerder met de kijker gedeeld is..  Kortom: een uniek kijkje in het archief van twintig jaar 'VI'.

'20 jaar VI: Het Einde van een Tijdperk', vanaf vrijdag 7 januari wekelijks om 20.30 uur bij Veronica.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers