Joris Linssen is terug met 'Hello Goodbye' en bijzondere verhalen en ontmoetingen vol emoties

zondag 20 oktober 2024
Foto: KRO-NCRV - © Wieteke Vonk 2024

'Hello Goodbye' is terug: het KRO-NCRV programma waar de magie van verhalen en de veerkracht van mensen centraal staan.

Met 71 miljoen reizigers die Schiphol jaarlijks passeren, weet presentator Joris Linssen ook deze keer de verhalen te vinden met een lach en een traan vanaf zijn vertrouwde plek op de luchthaven. Vanaf 21 oktober is het nieuwe seizoen in short form vijftien weken lang te zien bij KRO-NCRV om 21.05 uur op NPO 2. Riemen vast, want het belooft een nieuwe reeks te worden vol hartverwarmende momenten en verrassende gesprekken van reizigers uit alle windstreken.


In het nieuwe seizoen van 'Hello Goodbye' staan wederom de aangrijpende en persoonlijke verhalen centraal. Zo spreekt Joris een man die 24 jaar verslaafd is geweest, maar nu anderen helpt hiervanaf te komen. Ook gaat hij in gesprek met een vader die het aangrijpende verhaal deelt over het verlies van zijn zoon, die werd aangereden door een auto die meedeed aan een illegale straatrace.

Joris Linssen: ''Hello Goodbye' is voor veel mensen echt bijzonder en dat blijkt wel uit de populaire oude fragmenten op sociale media. Op Schiphol worden we weer verrast door spontane gesprekken over belangrijke onderwerpen, met intense liefdes en ontroerende familiebijeenkomsten. Ik heb al een paar afleveringen gezien en het is gelukt om een gevarieerd en aanstekelijk seizoen te maken!'

Sandra Hilster, mediadirecteur KRO-NCRV: 'Als omroep zijn we heel blij met de terugkeer van 'Hello Goodbye'. Het is een hartverwarmende serie geworden waarin ook Joris doet wat hij als beste kan: indrukwekkende, persoonlijke gesprekken voeren waarin lief en leed langskomt. We hebben zoveel meer gemeen dan dat we van elkaar verschillen en dit programma herinnert ons eraan dat iedereen een verhaal heeft dat het waard is om gehoord te worden.'

Naast de wekelijkse afleveringen op NPO 2, worden vanaf het voorjaar de mooiste fragmenten in compilaties uitgezonden op NPO 1. De startdatum en uitzendtijd hiervan worden later bekendgemaakt.

'Hello Goodbye', vanaf maandag 21 oktober wekelijks bij KRO-NCRV om 21.05 uur op NPO 2.

DOSSIER: Najaar 2024: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Ik Vertrek' (AVROTROS)

Timmerman Marcel Kaldenberg (58) droomt met zijn gezin al jaren van een avontuur in het buitenland. Wanneer hij door een val blijvend geblesseerd raakt, blijft het niet alleen meer bij dromen. Samen met zijn vrouw Sjarive (47) en kinderen Jay (13), Dex (11) en Blu (6) vertrekt hij naar Portugal om een woonhuis met bijgebouw en ruïne om te toveren tot B&B. Bij het aanvragen van de vergunningen belanden Sjarive en Marcel in een complex traject en worden ze van het kastje naar de muur gestuurd. Ondertussen wonen ze al twee jaar in Portugal, kamperen ze in hun eigen huis en is er nog geen steen gelegd.

'Ik Vertrek', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers