Nesim & Fraasie naar de Olympische Spelen voor HBO Max

maandag 22 juli 2024
Foto: © HBO Max 2024

Content creators Nesim & Fraasie zijn afgelopen weekend vertrokken naar Parijs op weg naar het grootste sportevenement van het jaar: de Olympische Spelen. Uiteraard niet als atleet, maar ze gaan voor HBO Max naar Parijs om de sfeer van de Olympische Spelen te proeven en een kijkje achter de schermen te nemen.

Ze dompelen zich volledig onder in alles wat met de Olympische Spelen te maken heeft en laten een kant zien zoals alleen zij dat kunnen. De avonturen van hun reis van Rotterdam naar Parijs zijn elke dag vanaf 14.00 uur op HBO Max te volgen in 'Nesim & Fraasie op reis naar Parijs'. Het tweetal reist in vijf dagen af naar Frankrijk om bij iedere stop challenges uit te voeren die hun reis makkelijker of moeilijker maken. Gewapend met een flinke dosis humor, leggen zij alles vast wat er op hun pad komt. Tijdens de Olympische Spelen geeft het duo in 'Nesim & Fraasie: Medaille Matties' elke dag een verfrissende en andere blik op de Olympische Spelen.


Nesim: 'In 'Nesim & Fraasie op reis naar Parijs' stoppen we in steden en dorpjes om de sfeer rondom de Olympische Spelen te proeven en vast te leggen. Challenges en straatinterviews staan daarbij op het programma voor een toegankelijke show vol humor, sport en actuele feiten. Op die manier willen we de mensen thuis warm maken voor het echte werk straks in Parijs. Als je samen met ons op pad gaat is het eigenlijk altijd gekkigheid!'

Fraasie: 'Eenmaal aangekomen in Parijs, is het tijd voor het échte werk! Dagelijks maken we het programma 'Nesim & Fraasie: Medaille Matties' dat ‘s avonds al direct online staat op HBO Max. Voor de complete ervaring interviewen we atleten, maken we behind-the-scenes beelden, delen we onze eerste indrukken en filmen we natuurlijk tussen de fans om de sfeer over te brengen. Als kers op de taart hopen we ook challenges te kunnen opzetten met de atleten. We voelen ons echt twee kinderen in een snoepwinkel.'

Kijk álles op HBO Max
Op HBO Max zijn álle olympische sporten live te streamen van begin tot einde, zonder onderbrekingen, en de belangrijkste evenementen zijn met Nederlands commentaar. Met de handige Medaillemeldingen en Sleutelmomenten hoef je als sportfan niks meer te missen. Exclusief te zien bij HBO Max en Eurosport zijn de sporten klimmen, skateboarden, surfen & golf. Naast alle olympische wedstrijden kunnen ook alle Eurosport-programma's live of on-demand gestreamd worden.  

De Olympische Spelen zijn te zien vanaf vrijdag 26 juli (openingsceremonie is om 19.30 uur) t/m zondag 11 augustus. Enkele sporten starten al voor de openingsceremonie: Voetbal, Handbal en Rugby Sevens starten op 24 juli en Boogschieten start op 25 juli. Het volledige live en on-demand aanbod van de Olympische Spelen is beschikbaar bij elke abonnementsvorm, zodat álle HBO Max-abonnees toegang hebben tot hét sportevenement van het jaar.

'Nesim & Fraasie op reis naar Parijs', vanaf maandag 22 t/m vrijdag 26 juli, elke dag vanaf 14.00 uur op HBO Max.

'Nesim & Fraasie: Medaille Matties', elke avond vanaf 22.30 uur op HBO Max en vanaf 23.30 uur op Eurosport 1.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Alberto Stegeman (foto: SBS6 - © Wessel de Groot/Talpa TV 2019)

De ontmaskering van een oplichter die slachtoffers aaneenrijgt en al jaren actief is. Van verhuurders tot particulieren, niemand lijkt veilig voor de praktijken van deze man. Alberto Stegeman en zijn team starten een uitgebreid onderzoek en weten hem uiteindelijk op te sporen, maar de confrontatie krijgt een wel heel bijzondere wending.

'Undercover in Nederland', om 20.30 uur op SBS6.

Dossiers