Dit weekend 'Boef In Concert' en 'GLORY 86' LIVE te zien bij Videoland

woensdag 24 mei 2023

Videoland presenteert met trots twee live streams op zaterdagavond 27 mei met om 20.30 uur het nieuwste concert van Rapper Boef en een uur eerder vanaf 19.30 uur GLORY 86 waarbij Petch en Chikh Mousa strijden om de felbegeerde vedergewichttitel.

Boef in Concert livestream
Rapper Boef verbreekt record na record met zijn immens populaire muziek. Zijn nieuwe album ‘Luxeprobleem’ kwam direct binnen op één in de Album Top 100. Hoog tijd om zijn gloednieuwe album live aan een groot publiek te tonen. Op zaterdag 27 mei geeft Boef zijn grootste concert tot nu toe in de AFAS Live. Tijdens zijn concert belooft de rapper groots uit te pakken met een aantal verassingen. Oud materiaal wordt afgewisseld met nieuwe muziek en gastartiesten. Boef: 'Ik heb niet op veel festivals gespeeld. Daardoor heb ik eigenlijk vrijwel nooit echt kunnen uitpakken met mijn liveshow. Ik verheug me daarom des te meer dat ik nu zelf op eigen kracht een grote show kan neerzetten voor mijn fans. Het gaat legendarisch worden, let maar op!'


'Boef in Concert' is op 27 mei vanaf 20.30 uur live te streamen bij Videoland.

GLORY 86
Live vanuit de Grugahalle in het Duitse Essen barst op 27 mei GLORY 86 los. Petch (Thailand) en Chikh Mousa (Duitsland) strijden om de vedergewichttitel die nu nog op de naam van Petch staat. Benjamin Adegbuyi (Roemenië) keert tijdens Glory 86 terug in de ring en neemt het op tegen Sofian Laïdouni (Frankrijk). Ook treffen weltergewichten Robin Ciric (Nederland) en Chico Kwasi (Nederland) elkaar in Essen.

'GLORY 86' is op 27 mei vanaf 19.30 uur live te streamen bij Videoland met Mark Schaaf als presentator en Remy Bonjasky en Melvin Manhoef als analisten. Jay-Jay Boske is ringside reporter.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Au Pairs' (BNNVARA)

De vierde au pair, Aïcha, vertrekt naar Hawaï. Ze mist haar overstap en belandt in haar eentje in Los Angeles. Bibi trekt in bij de familie Aiwohi. Haar eerste nacht draait uit op een regelrechte nachtmerrie en zorgt voor flink wat twijfel. Ook Melanie ontmoet haar gastgezin. Wat doet het met haar wanneer blijkt dat ze voor vier jonge kinderen moet zorgen? Quincy probeert een band op te bouwen met de pubers in huis.

'Au Pairs', om 20.30 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers