Nieuw seizoen van 'Vanderpump Rules' bij Hayu

donderdag 25 mei 2023
Foto: © Hayu/Media Tornado 2023

'Vanderpump Rules'' driedelige reŁnie start op 25 mei. Daarnaast streamt Hayu vanaf deze dag ook de uitgebreide afleveringen. Gastheer Andy Cohen wordt bijgestaan door Lisa Vanderpump en Ariana Madix, James Kennedy, Katie Maloney, Lala Kent, Tom Sandoval en Tom Schwartz.

Zij blikken terug op de grootste momenten van het seizoen en onthullen de waarheid achter het schokkende schandaal dat de vriendengroep op zijn kop zette. Raquel Leviss en Scheana Shay sluiten zich apart aan bij de groep om hun kant van het verhaal te delen. Ally Lewber is ook van de partij.


Aansluitend op alle drie de reünies zal Hayu vanaf 15 juni een aflevering van Secrets Revealed streamen met extra dramatische en schandalige momenten achter de affaire die alles op zijn kop zette. Hayu zal ook exclusief 'Vanderpump Rules: Pumped Up Edition' streamen, een unieke uitgebreide versie van de drie reünie-afleveringen en een supergrote versie van 'Secrets Revealed'. Deze ongecensureerde uitgebreide versies bevatten extra nooit eerder vertoonde beelden.

REÜNIE DEEL 1 – TE STREAMEN VANAF 25 MEI
In het explosieve en grootse eerste deel van de reünie heeft Andy Cohen intieme één-op-één interviews met Ariana, Tom en Raquel om het vreemdgaan-schandaal dat de wereld shockeerde. De gemoederen lopen hoog op tussen James en Sandoval, wanneer ze het over de affaire hebben. Katie en Schwartz blikken terug op hun scheiding. Lala verdedigt zichzelf wanneer de groep de aandacht vestigt op haar standpunt over vreemdgaan. Lisa is sprakeloos als Ariana haar standpunt over haar relaties in de groep onthult. Raquel bekijkt de reünie van een afstand vanwege haar straatverbod tegen Scheana.

REÜNIE DEEL 2 - TE STREAMEN VANAF 1 JUNI
De reünie van seizoen 10 gaat verder met Andy Cohen die Scheana onder druk zet voor details over de woordenwisseling die leidde tot Raquels straatverbod. James zijn vriendin, Ally, komt het podium op om James' temperament en de toekomst van hun relatie te bespreken. De groep debatteert over de oorsprong van het beruchte open relatie gerucht. Scheana geeft haar plaats op voor Raquel, die voor het eerst sinds het nieuws over de affaire de groep onder ogen moet komen.

REÜNIE DEEL 3 - TE STREAMEN VANAF 8 JUNI
De reünie komt tot een spannend einde als Raquel haar voormalige vrienden onder ogen komt. De groep komt terug op de rampzalige meidenreis naar Las Vegas en Lake Havasu. Ze bespreken Tom Schwartz's vermeende rol in het verdoezelen van de affaire. Ariana stort in terwijl ze het verraad van haar ex-vriend en ex-beste vriendin bespreekt. Andy ondervraagt Sandoval en Raquel over de status van hun relatie en dwingt hen te onthullen of ze verliefd zijn.

'Vanderpump Rules' is geproduceerd door Evolution Media met Alex Baskin, Jen McClure-Metz, Joe Kingsley, Jeremiah Smith, Natalie Neurauter, Lisa Vanderpump, en Ken Todd als uitvoerende producenten.

Bij Hayu zit je op de eerste rij bij de meest explosieve reality tv-showdown ooit. Stream de driedelige 'Vanderpump Rules' reünie vanaf 25 mei.

Persbericht Media Tornado/Hayu
https://www.hayu.com/

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Net5 logo

Miranda Priestly is de gevreesde en meedogenloze hoofdredactrice van het magazine Runway. Haar stemmingswisselingen maken of kraken carriŤres. Ze wil van het blad dť modebijbel maken en niets of niemand zal haar tegenhouden. Ze verslijt dan ook de ene assistente na de andere. Andy Sachs, een onzeker plattelandsmeisje, probeert zich in deze meedogenloze modewereld staande te houden terwijl de veeleisende Miranda het ene bevel na het andere op haar afvuurt.

'The Devil Wears Prada', film uit 2006 met oa. Meryl Streep, om 22.45 uur op Net5.

Dossiers