3FM-dj's vanaf vandaag week lang in lockdown voor '3FM Serious Request: The Lifeline'

vrijdag 18 december 2020

Na een spannende en allesbepalende coronasneltest is zojuist op Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie de lockdown van NPO 3FM dj-duo's Sander Hoogendoorn en Sophie Hijlkema, Frank van der Lende en Eva Koreman & Rob Janssen en Wijnand Speelman begonnen.

Vanaf nu tot kerstavond maken zij 24 uur per dag radio en online content voor '3FM Serious Request: The Lifeline'. Zij lopen, samen met de rest van Nederland, zoveel mogelijk kilometers, om geld op te halen voor het Rode Kruis dat hulpverleners ontlast en de verspreiding van corona tegengaat.


'3FM Serious Request: The Lifeline' is tot en met 24 december te zien, horen en volgen via 3FM, NPO 1 extra, updates via NPO 1 en online op 3fm.nl en via de 3FM social kanalen.

'3FM Serious Request: The Lifeline'
Frank van der Lende & Eva Koreman, Sander Hoogendoorn & Sophie Hijlkema en Rob Janssen & Wijnand Speelman gaan van 18 t/m 24 december op Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie in lockdown voor '3FM Serious Request: The Lifeline'. De drie dj-duo's maken gezamenlijk 24 uur per dag live radio en online content, maar moeten ook 24 uur per dag een loopband draaiende houden. Hiermee motiveren ze luisteraars om zelf ook in actie te komen door coronaproof mee te lopen in hun eigen omgeving en zich te laten sponsoren voor elke gelopen kilometer. Samen met de luisteraars hopen de dj's een symbolisch rondje om de wereld te lopen. Ook kunnen luisteraars tegen betaling een plaat aanvragen of rechtstreeks doneren. Dit alles met maar één doel: geld inzamelen voor het Rode Kruis, dat hulpverleners ontlast en de verspreiding van corona tegengaat in binnen- en buitenland.

Persbericht NPO 3FM
https://www.npo3fm.nl
radio3fm
npo3fm

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers