40 jaar in het vak en terug naar de basis in 'Rudolph Loopt Stage' op 24Kitchen

woensdag 13 december 2023
Foto: © 24Kitchen 2023

2024 wordt een bijzonder jaar voor Meesterkok en Meester Patissier Rudolph van Veen. Volgend jaar markeert zijn 40-jarige jubileum in het vak. De afgelopen 40 jaar heeft Rudolph al heel veel meegemaakt op het gebied van koken en eten, zowel op televisie als daarbuiten.

Daarnaast is Rudolph vanaf het allereerste moment betrokken geweest bij 24Kitchen, hij is en blijft daarom voor altijd een zeer gewaardeerd gezicht op de zender.


Geheel in het teken van zijn jubileum gaat Rudolph volgend jaar terug naar de basis en stapt daarbij volledig uit zijn comfortzone. 24Kitchen daagt hem uit in zijn nieuwe programma 'Rudolph Loopt Stage'. Tijdens deze nieuwe serie, die begin maart van start gaat, zien we Rudolph op diverse locaties 'stage' lopen. Hij zal gaan koken met de nodige uitdagingen. Zo zien we hem onder andere aan het werk voor de crew van een varend marineschip, tussen de topsporters in het Papendalhuis en hij gaat koken voor een vrouwendiner bij het Leger Des Heils. Elke aflevering staat in het teken van een andere locatie waarin hij wordt uitgedaagd door een bekende Nederlander. Het belooft een programma te worden waarin we Rudolph telkens een nieuwe rol zien aannemen, waarbij zijn ongekende kennis en ervaring van de afgelopen 40 jaar zeker van pas gaat komen.

'Rudolph Loopt Stage' is vanaf 1 maart elke week om 19.00 uur te zien op 24Kitchen.

DOSSIER: Voorjaar 2024: alle plannen, alle zenders (NL)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'We Gaan er Allemaal Aan (zelfs Valerio Zeno)' (PowNed)

Valerio onderzoekt hoe reëel de dreiging van een nucleaire oorlog is. En vooral: als er een nucleair conflict ontstaat, hoe groot is dan de kans dat we er als mensheid aangaan? Wat blijkt? Zelfs tijdens de Cubacrisis in 1962 stond de wereld er beter voor dan nu. Een beperkt regionaal nucleair conflict kan al ons einde betekenen. Toch lijkt het alsof we vergeten zijn hoe angstaanjagend die wapens zijn. Valerio praat met wetenschappers, strategisch analisten en algeheel orakel Maarten van Rossem over verfrissende onderwerpen als de nucleaire winter, de doemsdagklok, failed states en het geheim van Volkel. En ja, er mag ook gelachen worden.

'We Gaan Er Allemaal Aan', om 21.30 uur bij PowNed op NPO 3.

Dossiers