Jonge Vlaamse bakkers strijden om de titel van beste junior bakker

vrijdag 7 juni 2024
Foto: Play4 - © Play Media 2024

Acht kakelverse bakkers betreden zaterdag 8 juni de befaamde witte baktent op de sprookjesachtige locatie van Kasteel van Groenenberg in Sint-Pieters-Leeuw.

Ze bakken er de pannen van de tent en strijden er tegen elkaar om de titel van beste junior bakker van Vlaanderen. Met kritische juryleden, zenuwachtige bakkers en een presentator die nog altijd niks van bakken afweet, maar wel een verse lading aan flauwe moppen in petto heeft. Met andere woorden: de perfecte bakmix voor de start van het vierde seizoen van 'Heel Vlaanderen Bakt Kids'.


Na het eerste startschot van Jeroom kan de bakdroom voor de bakkers écht beginnen. Voor hun allereerste technische opdracht bakken de bakkers een face pie van iemand naar wie ze opkijken. De meesten kiezen hun moeder als grote voorbeeld, maar Younes gooit het toch over een andere boeg. hij maakt zijn nonkel, oftewel: oom. 'Die is makkelijk om te maken, die heeft grote oren en is kaal'. Als spektakelstuk maken de bakkers hun droom na in koek.

'Heel Vlaanderen Bakt Kids', vanaf 8 juni om 18.15 uur uur bij MAX op NPO Zapp.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS6 logo

In 'Vandaag Inside Oranje' geven Wilfred Genee, Johan Derksen en Renť van der Gijp hun kijk op het EK en de actualiteit. Met wisselende, terugkerende gasten aan tafel en aan de bar, blikt het trio terug op de EK-wedstrijden en bespreekt het zaken die Nederland die dag bezighouden.

'Vandaag Inside Oranje', om 22.55 uur op SBS6.

Dossiers