Aanstaande vrijdag bad boy 'Dusty in Eating With My Ex: Going Dutch'

donderdag 5 mei 2022
Foto: discovery+ - © Discovery Benelux 2022

Vanaf vrijdag is aflevering 2 van het nieuwe seizoen 'Eating With My Ex: Going Dutch' te zien op discovery+. In elke aflevering gaan twee bekende (reality) ex-koppels voor het eerst het gesprek aan over hun niet geslaagde relatie.

In de aankomende aflevering zijn Dusty, bekend van 'Ex On The Beach: Double Dutch 2021', en zijn ex Lisa aan de beurt en gaat het er pittig aan toe. Ook verleidster Danique, van het programma 'Temptation Island VIPS 2018', schuift aan tafel met Renan van 'Ex on the Beach 2018'. Wat hebben de exen elkaar te verwijten?


Dusty & Lisa
'Ex On The Beach' bad boy Dusty en zijn ex Lisa kennen elkaar uit Mallorca. Na een aantal maanden daten hield hun kortstondige relatie geen stand, want beiden zetten de bloemetjes ergens anders buiten. Kort voor het ongeluk van Dusty krijgt het stel ruzie en vliegt elkaar in de haren. Lisa zegt dingen waar ze later na het ongeluk veel spijt van heeft. Is bad boy Dusty na het ongeluk zachter geworden en kan hij het haar vergeven?

Danique & Renan
Knappe verleidster Danique uit 'Temptation Island' (tevens de ex van Donny Roelvink) en 'Ex on the Beach' hunk Renan zijn een plaatje om naar te kijken. Dit knappe ex-koppel schuift weer met elkaar aan tafel, maar beiden met een andere intentie blijkt al snel. Renan stelt een aantal pittige vragen over het trouw zijn in de relatie waarna Danique zelf ook nog een boekje open doet. Worden de twee het eens over wat hun relatie echt heeft voorgesteld?

De tweede aflevering van 'Eating With My Ex: Going Dutch' is vanaf vrijdag 6 mei  te zien op discovery+.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Musical Awards Gala 2024' (AVROTROS)

Naast de feestelijke uitreiking van de awards, krijgen we ook een voorproefje van musicals die nu en komend seizoen in de Nederlandse theaters te zien zijn. Niet alleen de bekende musicals, maar ook nieuwe musicals passeren de revue. Van het betoverende 'Frozen de musical' tot het epische drama '40-45, de musical'.

'Musical Awards Gala 2024', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers