Acht lijsttrekkers kruisen de degens in 'Pauw's Verkiezingsdebatten'

zondag 7 maart 2021

In aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen van 17 maart leidt Jeroen Pauw vanuit Amsterdam vier avonden achter elkaar een debat tussen telkens twee lijsttrekkers van de grote politieke partijen.

Het speciale tv-programma 'Pauw's Verkiezingsdebatten' is op maandag 8, dinsdag 9, woensdag 10 en donderdag 11 maart te zien om 22.10 uur bij BNNVARA op NPO 1. Vervolgens vindt telkens een nabeschouwing op het debat plaats in de talkshow 'Op1'.


De volgende lijsttrekkers maken hun opwachting:

- Maandag 8 maart: Lilianne Ploumen (PvdA) en Sigrid Kaag (D66)
- Dinsdag 9 maart: Wopke Hoekstra (CDA) en Jesse Klaver (GroenLinks)
- Woensdag 10 maart: Lilian Marijnissen (SP) en Gert-Jan Segers (CU)
- Donderdag 11 maart: Geert Wilders (PVV) en Mark Rutte (VVD)

Jeroen Pauw: 'Ik verheug mij zeer op deze serie debatten. We hebben met de politiek leiders van de acht grootste partijen 1-op-1 debatten, elk vijftig minuten lang. Dus alle tijd voor scherpte, diepte en ruimte voor de actuele thema's, zoals zorg, klimaat, economie en wonen. Bovendien zijn dit voor vier van hen de eerste Tweede Kamerverkiezingen, dus ook nog ruimte om ze persoonlijk te leren kennen.'

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Bed & Breakfast' (foto: © Omroep MAX 2020)

In Noord-Brabant zijn we te gast bij Joys en Marco. Zij hebben een voorliefde voor het kroeg- én rock-'n-rollleven. Dit zie je dan ook duidelijk terug in hun B&B-kamers. Daarna is het de beurt aan Karin en Ralf om de gasten te ontvangen. Ook zij wonen in Noord-Brabant, maar dan wat meer landelijk. Yvonne en Hein mogen als laatste de deelnemers verwelkomen in hun bed & breakfast in Gelderland.

'Bed & Breakfast', om 20.35 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers