Alle finalisten van 'Sterren Springen' bekend

zondag 20 april 2014

Volgende zaterdag gaat de finale van de SBS6-show 'Sterren Springen' tussen Jeffrey Wammes, Koen Verweij, Anna-Alicia Sklias, Joey Spaan, Lucia Rijker en Britt Dekker.

Melisa en Andy overleefden de halve finale niet en moesten de wedstrijd verlaten. Britt Dekker, Lucia Rijker en Joey Spaan verkregen hun ticketje voor de finale van volgende week dankzij de jump off.


Dave Roelvink zal er bij de finale niet bij zijn. Hij viel zaterdagochtend bij de repetitie vanaf de 7,5 meter op zijn rug het water in en werd naar het ziekenhuis afgevoerd. Daar werden gelukkig geen ernstige letsels vastgesteld.

Jurylid Frans van de Konijnenburg werd donderdag getroffen door een hartaanval en verblijft nog in het ziekenhuis. Maurice Wijnen verving hem. Op zaterdag 26 april weten we wie de tweede editie van 'Sterren Springen' heeft gewonnen.

DOSSIER: Sterren Springen 2014

volledig dossier
sterrenspringen

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

VPRO Logo V3

Begin 2022 neemt Frankrijk het voorzitterschap van de EU over van Slovenië. President Macron wil de economische problemen in Europa aanpakken, maar de spanningen tussen Rusland en Oekraďne lopen op. Macron probeert om escalatie te voorkomen, maar desondanks valt Rusland het land binnen. Regisseur Guy Lagache heeft een ongekende toegang tot Macron. Hij reist mee naar Kiev, Brussel en Moskou en filmt gesprekken van Macron met wereldleiders, waaronder een belangrijk telefoontje met Vladimir Poetin. Na het uitbreken van de oorlog zien we hoe Macron zijn werk voortzet en voor elkaar krijgt dat de EU Oekraďne militair en financieel te hulp komt.

'2Doc: A President, Europe and War', om 23.30 uur bij de VPRO op op NPO 2.

Dossiers