'BEAU' gaat naar buiten!

maandag 22 juni 2020

Nederland maakt zich op voor een week zalig zomerweer en daarom ruilt Beau van Erven Dorens de studio in voor een heerlijke plek in de buitenlucht.

Vanaf nu ontvangt Beau zijn gasten op het sfeervolle terras van Artis, in het centrum van Amsterdam naast restaurant De Plantage. Zwoele zomeravonden met het gesprek van de dag en bijzondere gasten uit de wereld van politiek, cultuur, sport en media.


Maandag 22 juni ontvangt hij onder anderen minister Cora van Nieuwenhuizen (Infrastructuur en Waterstaat). Omdat droogte het nieuwe normaal wordt, werkt zij met het kabinet aan een pakket noodmaatregelen. Ook zijn theaterproducent Albert Verlinde en MKB-voorzitter Jacco Vonhof te gast: wat hen betreft gaat de versoepeling van de intelligente lockdown niet snel genoeg.

'BEAU' is elke werkdag te zien om 21.30 uur bij RTL 4.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers