'Before I Die' vanaf maandag op Dplay

zondag 12 juli 2020

Als doden konden spreken, zouden moordzaken snel opgelost zijn. Dat is natuurlijk onmogelijk, maar in sommige gevallen geven doden wel nog een laatste aanwijzing vlak voordat ze sterven.

In de nieuwe serie 'Before I Die' horen we cases waarin dit soort laatste tekenen rechercheurs hielpen een zaak alsnog op te lossen. Zoals bij de 50-jarige moeder Sharon die maar liefst door zeven schotwonden om het leven werd gebracht, waarna haar huis in brand werd gestoken. Ze wist haar huis uit te komen en zo nog aan een voorbijganger belangrijke informatie te geven die uiteindelijk leidde naar de moordenaar.


Op een andere manier wist politieagent Floyd Moore zijn collega’s op het goede spoor te zetten toen hij zelf werd vermoord. In de rechterzak van zijn jas vinden ze belangrijk bewijs zonder welke ze de moordenaar nooit gevonden hadden kunnen hebben. De moord kon er niet mee voorkomen worden, maar met het vinden van de dader kon het recht zo wel zegevieren.

'Before I Die', vanaf maandag 13 juli op Dplay.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers