Bekende mannen verrassen met deelname als Drag Queen in 'Make Up Your Mind'

vrijdag 14 mei 2021

Aanstaande zaterdag in 'Make Up Your Mind' worden zeven bekende Nederlandse mannen omgetoverd tot de meest beeldschone Drag Queens. Daarbij gaat het om bekende mannen waarvan je hun deelname niet snel verwacht.

Voor het eerst in hun leven betreden de kandidaten op hakken de catwalk en omarmen ze de kunstvorm drag. Compleet buiten hun comfortzone hebben ze zich laten omscholen tot volleerde Drag Queens en hopen zo het panel om de tuin te leiden.


Het panel, onder leiding van presentator Carlo Boszhard, moet zien te ontdekken wie er verborgen zitten achter de dragqueens.

Carlo Boszhard: 'De Bekende mannen die deelnemen aan 'Make Up Your Mind' zijn mijn helden. Vol overgave laten ze zien deze kunstvorm een warm hart toe te dragen, zich kwetsbaar op te stellen en zetten ze natuurlijk hun beste hakje voor.'

Zien teamcaptains Fred van Leer en Nikkie de Jager ondersteund door Edsilia Rombley en Ruben Nicolai.door de make up de identiteit van de BN'er? Weten zij de hints te raden die verstopt zitten in o.a. de drag outfits, dragnaam en de performances van onze BN-er Queens?

'Make Up Your Mind' wordt geproduceerd door Herriemakers en is deze zaterdag eenmalig te zien om 21.30 uur bij RTL 4.


TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Jan Slagter ontvangt onder anderen Buddy Vedder en Aruna, de winnares van Heel Holland Bakt. Buddy Vedder vertelt over de vele ontmoetingen met koningin Máxima en andere leden van het koninklijk huis. Hij speelt de hoofdrol in de musical Saturday Night Fever en samen met de cast treedt hij op. Aruna is groot liefhebber van het koningshuis en maakt koninklijke lekkernijen. Etiquette- en protocolexpert Jan Jaap van Weering legt uit hoe je een tompouce eet en waarom je tegen de koning niet 'eet smakelijk' zegt. Marco Schuitmaker treedt op. April Darby speelt de hoofdrol in de musical Sister Act. Ze vertelt over de rol en treedt op met de cast.

'MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk', om 13.35 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers