Bekijk nieuwe trailer en poster van het allerlaatse seizoen van 'The Walking Dead'

dinsdag 10 augustus 2021

Voorheen in 'The Walking Dead', gingen onze overlevenden de confrontatie aan met demonen uit het verleden en bestreden ze nieuwe bedreigingen, waarbij vriendschappen en relaties leden onder de schade die is veroorzaakt door de Apocalyps.

Alexandria is ernstig aangetast en is een leeg omhulsel van wat het ooit was, door het bloedbad en de verwoesting die door de Whisperers is veroorzaakt.In het nieuwe seizoen worstelen de bewoners van Alexandria om de stad te herstellen en om het toenemende aantal bewoners te voeden. Ook de overlevenden van de val van het Koninkrijk en het afgebrande Hilltop worstelen samen met Maggie en haar nieuwe groep, de Wardens. Alexandria heeft meer mensen dan het kan voeden en beschermen. Hun situatie is nijpend als spanningen door gebeurtenissen uit het verleden oplaaien en zelfbehoud naar de oppervlakte stijgt binnen de verwoeste muren.

De overlevenden moeten voor meer voedsel zorgen terwijl ze ook Alexandria proberen te herstellen voordat het instort, zoals ontelbare andere gemeenschappen die ze door de jaren heen zijn tegengekomen. Maar waar en hoe? Uitgeput en hongeriger dan ooit tevoren, moeten de overlevenden dieper graven om de moeite en de kracht te vinden om de levens van hun kinderen veilig te stellen, zelfs als dat betekent dat ze hun eigen leven moeten verliezen.

Ondertussen worden Eugene, Ezekiel, Yumiko en Princess, zonder dat ze het weten, nog steeds gevangen gehouden door mysterieuze soldaten die lid zijn van een grotere en onwillige groep.

Het allerlaatste seizoen van 'The Walking Dead', wordt verdeeld in 3 delen van 8 afleveringen. Hoe het gaat aflopen is nog een groot geheim maar zeker is dat we meer gaan zien van de relatie tussen Negan en Daryl. Ook Maggie zal haar comeback maken in de spectaculaire finale van een van de grootste TV-series allertijden.

Kijk het laatste seizoen van 'The Walking Dead' vanaf maandag 23 augustus op Star via Disney+ en ook vanaf dan, elke maandagavond een nieuwe aflevering om 22.00 uur op FOX.

DOSSIER: Najaar 2021: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Au Pairs' (BNNVARA)

De vierde au pair, Aïcha, vertrekt naar Hawaï. Ze mist haar overstap en belandt in haar eentje in Los Angeles. Bibi trekt in bij de familie Aiwohi. Haar eerste nacht draait uit op een regelrechte nachtmerrie en zorgt voor flink wat twijfel. Ook Melanie ontmoet haar gastgezin. Wat doet het met haar wanneer blijkt dat ze voor vier jonge kinderen moet zorgen? Quincy probeert een band op te bouwen met de pubers in huis.

'Au Pairs', om 20.30 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers