'Big Brother' keert terug in 2022! RTL5 zoekt nieuwe bewoners

donderdag 29 juli 2021

Het hing al even in de lucht, maar nu is het ook bevestigd! RTL5 maakt in 2022 een nieuw seizoen van het realityprogramma 'Big Brother' oftwel 'Hét ultieme experiment'. 'Heftiger en zwaarder dan ooit', klinkt het in de oproep voor nieuwe bewoners.

Na een succesvolle comeback eerder dit voorjaar kon een tweede seizoen niet uitblijven. Vooral online en bij Videoland scoorde het programma goed. Ook voor het tweede seizoen gaat RTL5 opnieuw samenwerken met de Vlaamse zender Play4.

Denk jij dat je het beter kan dan Jill, Nick of Liese? Ben jij klaar voor het ultieme experiment? 'Big Brother' wordt heftiger en zwaarder dan ooit en je zal het spel tactisch moeten spelen. Durf jij mee te doen? Meld je nu aan via http://www.bigbrother-2022.com.



Lees ook:
Keert 'Big Brother' terug?
Jill wint 'Big Brother 2021'

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraïense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers