BNNVARA-dramaserie 'Dertigers' krijgt tweede en derde seizoen

woensdag 9 september 2020

De succesvolle BNNVARA-dramaserie 'Dertigers' krijgt een tweede én derde seizoen. De opnames van de nieuwe reeks staan gepland voor maart 2021.

Het tweede seizoen van de dagelijkse serie 'Dertigers' wordt in het najaar van 2021 uitgezonden. Het eerste seizoen van de serie waarin een vriendengroep van acht dertigers centraal staat, was dagelijks te zien bij BNNVARA op NPO3. De afleveringen zijn op NPO Start en NPO Plus 5,3 miljoen keer gestreamd.


In het nieuwe seizoen passeren nog steeds herkenbare dertigersdilemma's de revue. Na de heftige confrontaties en bekentenissen aan het slot van seizoen 1 hebben de vrienden hun levens weer opgepakt en hun vriendschap heeft standgehouden. Maar gaat dit ook lukken op de lange termijn?

Alle acht vrienden keren allemaal terug in het nieuwe seizoen, gespeeld door Wieger Windhorst, Joy Wielkens, Justus van Dillen, Lykele Muus, Leonoor Koster, Eva Laurenssen, Jelle de Jong en Gürkan Küçüksentürk. 'Dertigers' is een Nederlandse bewerking van de gelijknamige Vlaamse serie. De dramaserie is een coproductie van Hollands Licht en BNNVARA.

Regie: Elzelien Peters en Allard Westenbrink

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Musical Awards Gala 2024' (AVROTROS)

Naast de feestelijke uitreiking van de awards, krijgen we ook een voorproefje van musicals die nu en komend seizoen in de Nederlandse theaters te zien zijn. Niet alleen de bekende musicals, maar ook nieuwe musicals passeren de revue. Van het betoverende 'Frozen de musical' tot het epische drama '40-45, de musical'.

'Musical Awards Gala 2024', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers