'Born Winners' nieuw op NPO 1

vrijdag 12 januari 2024
Foto: © AVROTROS 2024

Bekende oud-topsporters staan opnieuw aan de start, dit keer samen met hun zoon of dochter. Weten ze samen te werken? Is de drive om te winnen nog net zo sterk? Met Regi Blinker, Teun de Nooijer, Erik Breukink, Falko Zandstra, Annemarie Verstappen en Dennis van der Geest.

De duo’s nemen het tegen elkaar op in een kanopolo-race en basketbal challenge. Al gauw blijkt dat de oud-sporters aan fanatisme niks hebben ingeboet en dat hun drive om te winnen sterker is dan ooit nu ze niet alleen voor zichzelf strijden, maar ook met hun kind voor de familie eer.


'Born Winners', zaterdag 13 januari om 21.45 uur bij AVROTROS op NPO 1.

DOSSIER: Voorjaar 2024: alle plannen, alle zenders (NL)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Ik Vertrek' (AVROTROS)

Voor het eerst in de 'Ik Vertrek'-geschiedenis volgen we mensen die maar liefst drie keer emigreerden, naar drie verschillende landen. Na een mislukt avontuur in Frankrijk treffen we Laurens en Brigitte in Duitsland. Hoewel ze een charmant plekje tussen de koeien hebben, is dit ook niet hun eindbestemming. Die ligt, als het goed is, in Spanje. Hier willen ze retreatprogramma's opzetten voor groepen. Nog voordat de verbouwing is gestart, hebben ze al de eerste boeking binnen. Over vijf weken ontvangen ze twaalf personen en er moet nog héél véél gebeuren. De vraag is of Laurens en Brigitte die uitdaging aan kunnen.

'Ik Vertrek', om 21.20 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers