'Born Winners' nieuw op NPO 1

vrijdag 12 januari 2024
Foto: © AVROTROS 2024

Bekende oud-topsporters staan opnieuw aan de start, dit keer samen met hun zoon of dochter. Weten ze samen te werken? Is de drive om te winnen nog net zo sterk? Met Regi Blinker, Teun de Nooijer, Erik Breukink, Falko Zandstra, Annemarie Verstappen en Dennis van der Geest.

De duo’s nemen het tegen elkaar op in een kanopolo-race en basketbal challenge. Al gauw blijkt dat de oud-sporters aan fanatisme niks hebben ingeboet en dat hun drive om te winnen sterker is dan ooit nu ze niet alleen voor zichzelf strijden, maar ook met hun kind voor de familie eer.


'Born Winners', zaterdag 13 januari om 21.45 uur bij AVROTROS op NPO 1.

DOSSIER: Voorjaar 2024: alle plannen, alle zenders (NL)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'We Gaan er Allemaal Aan (zelfs Valerio Zeno)' (PowNed)

Valerio onderzoekt hoe reëel de dreiging van een nucleaire oorlog is. En vooral: als er een nucleair conflict ontstaat, hoe groot is dan de kans dat we er als mensheid aangaan? Wat blijkt? Zelfs tijdens de Cubacrisis in 1962 stond de wereld er beter voor dan nu. Een beperkt regionaal nucleair conflict kan al ons einde betekenen. Toch lijkt het alsof we vergeten zijn hoe angstaanjagend die wapens zijn. Valerio praat met wetenschappers, strategisch analisten en algeheel orakel Maarten van Rossem over verfrissende onderwerpen als de nucleaire winter, de doemsdagklok, failed states en het geheim van Volkel. En ja, er mag ook gelachen worden.

'We Gaan Er Allemaal Aan', om 21.30 uur bij PowNed op NPO 3.

Dossiers