Bouw een feestje met 'De Grote Show' van Kinderen voor Kinderen

vrijdag 19 januari 2024
Foto: BNNVARA - © Ben Houdijk 2024

Presentatoren Raïsha Zeegelaar en Olivier Feikens zetten de deur van het grote Kinderen voor Kinderenhuis wagenwijd open voor onze muzikale gasten en voor jou!

Tijdens 'De Grote Show' kom je thuis bij Kinderen voor Kinderen. Het koor gaat namelijk samen met jou door het huis waar gezongen en gedanst wordt en waar iedereen zichzelf mag zijn. Laat je verrassen door een onverwachte bezoeker, want wie is toch deze mysterieuze kat met haar sierlijke bewegingen op de muziek?


De nieuwste nummers van het album ‘Bij mij thuis' komen voorbij en ook de sing-a-long voor jong en oud ontbreekt natuurlijk niet.

Feest mee met ‘Kinderen voor Kinderen - De Grote Show’ op zaterdag 20 januari om 18.05 uur bij BNNVARA op NPO Zapp.

DOSSIER: Voorjaar 2024: alle plannen, alle zenders (NL)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'We Gaan er Allemaal Aan (zelfs Valerio Zeno)' (PowNed)

Valerio onderzoekt hoe reëel de dreiging van een nucleaire oorlog is. En vooral: als er een nucleair conflict ontstaat, hoe groot is dan de kans dat we er als mensheid aangaan? Wat blijkt? Zelfs tijdens de Cubacrisis in 1962 stond de wereld er beter voor dan nu. Een beperkt regionaal nucleair conflict kan al ons einde betekenen. Toch lijkt het alsof we vergeten zijn hoe angstaanjagend die wapens zijn. Valerio praat met wetenschappers, strategisch analisten en algeheel orakel Maarten van Rossem over verfrissende onderwerpen als de nucleaire winter, de doemsdagklok, failed states en het geheim van Volkel. En ja, er mag ook gelachen worden.

'We Gaan Er Allemaal Aan', om 21.30 uur bij PowNed op NPO 3.

Dossiers