Brandende vragen worden beantwoord in zesde aflevering van 'Eating With My Ex: Going Dutch'

donderdag 2 juni 2022
Foto: discovery+ - © Discovery Benelux 2022

Vanaf vrijdag is aflevering 6 van het nieuwe seizoen 'Eating With My Ex: Going Dutch' te streamen op discovery+. In elke aflevering gaan twee bekende (reality) ex-koppels voor het eerst het gesprek aan over hun niet geslaagde relatie.

In de aankomende aflevering zijn Wouter en Julia, bekend van 'Temptation Island 2021', aan de beurt. Is het echt over en uit tussen de twee? Ook Ingeborg en Chantal, bekend van 'Married At First Sight' schuiven met elkaar aan tafel. Beiden willen antwoord op hun vragen.


'Als ik dit op OnlyFans zou zetten, hoefde ik nooit meer te werken.' - Wouter blikt terug op zijn relatie met Julia

Wouter & Julia
Wouter en Julia overleefden 'Temptation Island', maar terug in Nederland bleek hun liefde niet zo sterk. Een ruzie in de sportschool van Wouter leidde tot een definitieve beak-up voor het koppel. Hadden ze op 'Temptation Island' al uit elkaar moeten gaan of was het toch het proberen waard? Aan tafel hangt een gespannen sfeer, vooral Julia is emotioneel. Houden de twee er een vriendschap aan over of is het tijd dat de exen elkaar echt loslaten?

'Kwam ons huwelijk te snel na je coming-out?' - Ingeborg confronteert Chantal

Ingeborg & Chantal
Vol goede moed stapten Ingeborg en Chantal het onbekende avontuur in door een onbekende te trouwen in het programma 'Married at First Sight'. Met een bijna perfecte match score werd er vuurwerk verwacht. Het vuurwerk was aanwezig, maar helaas in de negatieve zin. Het ging er fel aan toe waarna een scheiding volgde. Aan tafel hebben beiden nog vragen die onbeantwoord zijn gebleven. Zal het vuurwerk er weer vanaf spatten wanneer zij antwoord proberen te krijgen?

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers