Brits succesformat 'Beat The Chasers' krijgt Nederlandse versie bij RTL 4: 'Beat The Champions'

vrijdag 4 december 2020

Vanaf zondag 3 januari brengen RTL en ITV Studios Netherlands het Britse succesformat 'Beat The Chasers' naar Nederland. De Nederlandse versie van deze zenuwslopende quiz wordt gepresenteerd door Chantal Janzen en krijgt de titel: 'Beat The Champions'.

Chantal Janzen: 'Al jaren heb ik de wens om een spannende kennisquiz te presenteren. Daarom kijk ik er enorm naar uit om mijn tanden in ‘Beat The Champions’ te zetten en deze tak van sport te gaan beheersen.'

In ‘Beat The Champions’ krijgen quizliefhebbers de ultieme kans om het solo op te nemen tegen een team van vijf superquizzers die stuk voor stuk beschikken over een enorme algemene kennis. In de eerste ronde bouwt de kandidaat zijn startkapitaal op door het beantwoorden van maximaal vijf vragen. Vervolgens neemt de kandidaat het helemaal alleen op tegen de Champions in een race tegen de klok. Hoe meer Champions hij durft uit te dagen hoe groter het te winnen geldbedrag, maar ook hoe groter het risico om alles te verliezen. Zo kunnen de kandidaten in een aflevering bijvoorbeeld 5.000 euro verdienen als ze van twee Champions winnen en misschien wel 50.000 euro als ze alle vijf verslaan.

Maar makkelijk zal het niet worden…de Champions zitten niet voor niets in het panel en doen er alles aan hun eer te verdedigen.

Wie deze Champions zijn wordt op een later moment bekendgemaakt.

‘Beat The Champions’ wordt geproduceerd door ITV Studios Netherlands en is vanaf zondag 3 januari om 20.00 uur te zien bij RTL 4
Lees ook:
Dit zijn de vijf Champions van 'Beat The Champions'

DOSSIER: Voorjaar 2021: alle plannen, alle zenders (NL)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Blok' (Net5)

De lijsten met achterstallig werk houdt de gemoederen van de blokbewoners behoorlijk bezig. Ze kunnen het ook niet laten om stiekem te gluren bij de buren, in de stille hoop dat die nog erger zijn. De uitdaging van deze week vergt precisie van het hoogste niveau en iedere millimeter kan het verschil maken tussen succes en totale mislukking.

'Het Blok', om 20.25 uur op NET5.

Dossiers