'Buddy Valastro: Road to Recovery' vanaf zondag op discovery+

zaterdag 6 februari 2021

Voor Cake Boss Buddy Valastro zijn zijn handen van onschatbare waarde. Met zijn fijngevoeligheid (plus zijn creatieve geest) creëerde hij decennialang de allermooiste taarten waarmee hij zijn vermaarde taartenimperium wist op te bouwen.

Groot was dan ook de schrik toen hij tijdens een onschuldige reparatie aan een bowlingbaan in zijn huis een metalen pin dwars door zijn hand zag gaan. Alerte familieleden wisten de pin te verwijderen en brachten Buddy meteen naar het ziekenhuis, waar ze zijn hand konden redden.


Maar Buddy weet dat dat slechts de helft van het herstel is. Kan hij zijn dominante hand ooit weer net zo gebruiken als hij gewend was? Het wordt een lange weg waarbij hij alle hulp van familieleden, personeel en handspecialisten nodig zal hebben.

Het is te volgen in de zeer persoonlijke serie 'Buddy Valastro: Road to Recovery'. Wordt de getalenteerde taartenbakker ooit weer de grote Cake Boss die we kennen en zo bewonderen?

'Buddy Valastro: Road to Recovery', vanaf zondag 7 februari op discovery+.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Musical Awards Gala 2024' (AVROTROS)

Naast de feestelijke uitreiking van de awards, krijgen we ook een voorproefje van musicals die nu en komend seizoen in de Nederlandse theaters te zien zijn. Niet alleen de bekende musicals, maar ook nieuwe musicals passeren de revue. Van het betoverende 'Frozen de musical' tot het epische drama '40-45, de musical'.

'Musical Awards Gala 2024', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers