Buddy Vedder vanaf 4 september met dagelijkse quiz op NPO Zapp

zondag 11 juni 2017

Vanaf maandag 4 september presenteert Buddy Vedder de nieuwe kennisquiz 'Smart&Dart' op NPO Zapp. In het dagelijkse programma gaan kandidatenkoppels in de leeftijd van 11 t/m 14 jaar de strijd met elkaar aan.

De slimmerik van het duo krijgt een aantal pittige vragen voorgelegd en aan het darttalent de taak om punten te scoren op het grote dartbord.


Buddy Vedder: 'Wat ontzettend tof om straks dagelijks 'Smart&Dart' te presenteren op NPO Zapp. We gaan maar liefst 50 afleveringen opnemen, dus bij deze een oproep aan alle slimmeriken en darttalenten om zich op te geven. En geloof me, dat darten is echt zo makkelijk nog niet, dus begin maar alvast met oefenen. Game on!'

Oproep kandidaten
Ben jij samen met je vriend(in), klasgenoot, neef/nicht het onverslaanbare koppel dat wij zoeken? Ga nu naar zapp.nl/dart, upload een spetterend voorstelfilmpje en schrijf je in voor 26 juni. En wie weet zien we jullie binnenkort in onze studio bij Smart&Dart!

DOSSIER: Najaar 2017: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

VPRO Logo V3

Begin 2022 neemt Frankrijk het voorzitterschap van de EU over van Slovenië. President Macron wil de economische problemen in Europa aanpakken, maar de spanningen tussen Rusland en Oekraďne lopen op. Macron probeert om escalatie te voorkomen, maar desondanks valt Rusland het land binnen. Regisseur Guy Lagache heeft een ongekende toegang tot Macron. Hij reist mee naar Kiev, Brussel en Moskou en filmt gesprekken van Macron met wereldleiders, waaronder een belangrijk telefoontje met Vladimir Poetin. Na het uitbreken van de oorlog zien we hoe Macron zijn werk voortzet en voor elkaar krijgt dat de EU Oekraďne militair en financieel te hulp komt.

'2Doc: A President, Europe and War', om 23.30 uur bij de VPRO op op NPO 2.

Dossiers