Chantal Janzen maakt dramedy over samengestelde gezinnen voor Videoland

maandag 20 december 2021

Chantal Janzen gaat met haar eigen mediabedrijf &C TV een nieuwe Videoland ensemble serie produceren waar samengestelde gezinnen de hoofdrol spelen.

Chantal Janzen: 'Al langer liep ik met het idee rond om een dramedy te gaan maken over samengestelde gezinnen. Dit is natuurlijk iets wat heel dichtbij me staat door de samenstelling van mijn eigen gezin. Het is fantastisch om onderdeel te zijn van een mooi groot gezin, mijn familie is het allerbelangrijkste in mijn leven. Maar een samengesteld gezin kan, vooral in de eerste jaren, ook echt een uitdaging zijn voor alle betrokkenen. De grappige of mooie situaties maar ook de moeilijkheden, lastige momenten en strubbelingen dat een samengesteld gezin met zich meebrengt zullen voor velen herkenbaar zijn. Om aan de wieg te staan van een dramaserie, zeker over zo’n persoonlijk onderwerp, is voor mij een nieuwe stap. Dat ik nu bij Videoland mijn idee tot uitvoering mag laten komen, vind ik fantastisch.'


De cast van de dramedy en wanneer de serie exact te zien is bij Videoland wordt later bekendgemaakt.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers