'Code van Coppens: De Belgen' vanaf vrijdag op SBS6

donderdag 17 juni 2021

Nadat de broers onder anderen Jan Versteegh, Olcay Gulsen en Xander de Buisonjé in de Nederlandse versie van de Code van Coppens ontvingen, wagen in 'Code van Coppens: De Belgen' wekelijks twee duo's van bekende landgenoten zich aan een spectaculaire escape room.

In een race tegen de klok proberen zij als eerste te ontsnappen uit een kamer vol wetenschappelijke experimenten, met codes die zij moeten kraken en mysteries die moeten worden opgelost. Onder hen zanger Koen Wauters en de acteur en presentator Kurt Rogiers. Zij laten zich met een kompaan tijdens hun ontsnapping leiden door hosts Staf en Mathias Coppens.


Huiswetenschapper Lieven Scheire verklaart de proeven die de deelnemers ondergaan in de studio aan de kijker thuis. Brengen de BV’s het er net zo goed vanaf als de BN'ers in 'Code van Coppens'? Dat valt nog maar te bezien!

'Code van Coppens: De Belgen', vanaf vrijdag 18 juni wekelijks om 20.45 uur op SBS6 en KIJK.nl.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Bed & Breakfast' (foto: © Omroep MAX 2020)

In Noord-Brabant zijn we te gast bij Joys en Marco. Zij hebben een voorliefde voor het kroeg- én rock-'n-rollleven. Dit zie je dan ook duidelijk terug in hun B&B-kamers. Daarna is het de beurt aan Karin en Ralf om de gasten te ontvangen. Ook zij wonen in Noord-Brabant, maar dan wat meer landelijk. Yvonne en Hein mogen als laatste de deelnemers verwelkomen in hun bed & breakfast in Gelderland.

'Bed & Breakfast', om 20.35 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers