Comedy Central bevestigt 'The Roast Of Famke Louise'

donderdag 17 november 2022

Wat is ze nu eigenlijk? Een zangeres, model, actrice, presentatrice of vlogger? Het antwoord is kort maar krachtig: Famke Louise is het allemaal. En begin 2023 mag ze daar ook Roastee aan toevoegen.

Famke Louise is de nieuwe officiële Comedy Central Roastee. De vrouw waar iedereen iets over te zeggen heeft neemt namelijk het heft in eigen handen en laat zich vrijwillig, snoeihard en op brute wijze roasten door een panel van bekende Nederlanders. 'Praten doen ze toch wel, kom maar op.'


De alleskunner wordt hiermee toegevoegd aan de Nederlandse Comedy Central Roastee Wall of Fame met o.a. Gordon, Giel Beelen, Johnny de Mol en Hans Klok. Uit wie het Roast-panel zal bestaan wordt in de komende maanden duidelijk, maar de opper-roaster heeft er in ieder geval zin in: Peter Pannekoek scherpt z’n messen nu al voor deze afslachting. 'Ik moet nog even uitzoeken wie ze is en of ze ooit iets heeft gepresteerd, maar ik had gewoon belachelijk veel zin om te roasten, want het is te lang geleden!'

De vleeskeuring
Een icoon voor velen, een wonder voor anderen. Haar hele carrière is Famke Louise al onderhevig aan een flinke vleeskeuring. Zowel online als in de roddelbladen wordt haar leven uitgebreid onder de loep genomen en bekritiseerd. Bij alles wat Famke Louise doet en zegt wordt er door de maatschappij een label op haar geplakt. Kech, moeder, wappie, maak kennis met de vrouw die zo’n beetje alles al is genoemd. Famke is dan ook benieuwd wat er nog over haar te zeggen valt: 'Ik heb het allemaal al gehoord, deze roasters moeten van goede huize komen om me te verrassen.' Professioneel, gedreven en ambitieus als ze is laat Famke, die platina platen en een scala aan muziek en social awards won, haar tegenslagen voor haar werken. Ze speelt dan ook gretig in op het imago dat van haar wordt geschetst. Bij alles wat ze doet gaat er weer een stukje Famke over de toonbank. Netjes verpakt voor het publiek en nu ook een zorgvuldig geselecteerd panel aan BN’ers, om op eigen wijze te fileren en diens mening over te vormen. Wat de roasters voor Famke in petto hebben is nog een verrassing maar één ding is zeker: het wordt bloed en bloedgezellig.

Op 16 januari wordt Famke Louise door haar panelleden tot gehakt gemalen, kan ze de hitte van het Roast Panel aan?

Opnames op 19 december
De opname van 'The Comedy Central Roast of Famke' Louise vindt plaats op maandag 19
december in Studio 21.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Verward' (BNNVARA)

Jessica spreekt de 22-jarige Isabella. Haar moeder lijdt aan schizofrenie en gedraagt zich steeds wantrouwiger. De woede richt zich vooral op de vader van Isabella. Op een dag, als Isabella niet thuis is, slaat moeder haar echtgenoot dood. Op de crisisdienst geeft psychiater Niels Mulder een inkijk in de keuzes die hij en zijn collega's maken. Hoe lastig dit is, blijkt wanneer de politie melding doet van een ernstig verwarde en vervuilde man die de buurt mogelijk in gevaar brengt. De 30-jarige Demi is gediagnosticeerd met schizofrenie en hoort dagelijks meerdere dwingende stemmen in haar hoofd.

'Verward', om 20.25 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers