Comedy Central presenteert: 'The Roast of...'

dinsdag 9 november 2021

Hans Klok mag zich alvast gaan voorbereiden om liefdevol, doch flink, geroast te worden door een panel van bekende Nederlanders die zich zijn collega's, friends & faux noemen. Hans Klok is namelijk de officiŽle Comedy Central Roastee van 2021.

De illusionist wordt hiermee toegevoegd aan de Nederlandse Comedy Central Roastee Wall of Fame met Gordon, Giel Beelen, Johnny de Mol en Ali B. Wie er plaatsneemt in het Roast-panel wordt in de komende maanden bekend gemaakt. 'The Comedy Central Roast of Hans Klok' is op dinsdag 21 december om 20.30 uur te zien op ViacomCBS zender Comedy Central.


Genomineerd worden voor 'The Comedy Central Roast' is voorbehouden aan een select gezelschap en de Comedy Central Roastee moet een bewezen staat van dienst hebben in zijn of haar vakgebied. Iets wat uitstekend aansluit bij een van s’werelds beste, snelste en meest geliefde illusionist. Hans Klok is een echt polder-icoon: iedereen in Nederland weet wie hij is. Sterker nog: als je de gemiddelde Nederlander zou vragen een beroemde illusionist te noemen, zul je negen van de tien keer zijn naam horen.

De panelleden gaan een race tegen de Klok aan om de Usain Bolt onder de illusionisten eens goed onder handen te nemen. Als ze sneller zijn dan zijn voormalige 'in slow motion over het strand rennende' Baywatch-assistente zal onze 'Roastee' geconfronteerd worden met diverse gênante momenten uit het verleden die hij waarschijnlijk liever vergeet. Één ding is zeker, aan zijn dromen en aspiraties lag het niet, maar toch bleef het meermaals bij een illusie. Met vurige passie wordt Hans Klok door zijn panelleden aan het spit geregen. Is hij opgewassen tegen de munitie van het Roast Panel?

Over 'The Comedy Central Roast Of...'
Het credo van 'The Roast' is 'We only Roast the ones we love'. Beroemdheden als Bruce Willis, Justin Bieber, James Franco, Charlie Sheen, Donald Trump en Pamela Anderson mochten al plaatsnemen op de 'Roast'-stoel. In 2015, gelijktijdig met het tienjarig jubileum van de zender, lanceerde Comedy Central NL de Nederlandse editie: 'The Comedy Central Roast' in de Benelux. De Nederlandse Wall of Fame van Roastees bestaat tot nu toe uit Gordon, Giel Beelen, Johnny de Mol en Ali B.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Perfecte Plaatje Op Reis' (RTL 4)

De zes fotografen staan voor dag en dauw op om het magische ochtendritueel van de monniken in Chiang Mai vast te leggen. Na dit moment van bezinning komt Tijl met het nieuws dat ze vandaag nog door zullen reizen naar het zuiden van Thailand. Maar niet zonder een tussenstop in.... Bangkok! Tijdens een wilde nacht shoot op uitgaansstraat Khao San Road trekken de fotografen alles uit de kast.

'Het Perfecte Plaatje op Reis', om 20.35 uur op RTL 4.

Dossiers