De 'Foute Vrienden' zijn terug en zetten Curaçao op stelten

dinsdag 3 september 2019

Na vier succesvolle seizoenen in Nederland zijn de 'Foute Vrienden' dit keer afgereisd naar Curaçao om elkaar de meest grappige, gewaagde en gênante opdrachten te laten uitvoeren.

Onder de nieuwe naam 'Foute Vrienden op Vakantie' halen de vertrouwde vrienden Klaas van der Eerden, Pepijn Gunneweg, Pim Muda en Albert-Jan van Rees elkaar weer het bloed onder de nagels vandaan, wat leidt tot de meest ongemakkelijke en hilarische situaties.


Om beurten voert één van de Foute Vrienden grappige, gewaagde en vooral gênante opdrachten uit. Via een oortje geven de andere drie door wat diegene moet doen. De coole surf dude uithangen, een viersterrenontbijt verzorgen voor hotelgasten, toeristen de weg wijzen bij het VVV-kantoor in Willemstad; werkelijk álles komt voorbij. Verborgen camera's leggen alles vast, tot hilariteit van de grappenmakers zelf, omstanders en toevallige voorbijgangers.

Durven de lolbroeken alle ingefluisterde opdrachten ook echt uit te voeren? Of worden de situaties toch té ongemakkelijk? Wie aan het eind van de aflevering de meeste duimpjes omlaag verzameld heeft, krijgt een passende, minstens zo gênante straf. Zo staat één van de Foute Vrienden een flinke confrontatie met de Nationale Rugbyploeg te wachten.

'Foute Vrienden op Vakantie' wordt geproduceerd door BlazHoffski Productions BV.

'Foute Vrienden op Vakantie', vanaf woensdag 4 september om 21.30 uur bij RTL 5.

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Streken van Van Boven' (AVROTROS)

Yvette gaat naar 't Gooi, waar ze de rijken nu eens links laat liggen en op bezoek gaat bij oude boerenfamilies, hele deftige duivenbitterballen proeft en kookt met Blaricumse boekweit en gerookte vis.

'De streken van Van Boven', om 21.00 uur bij AVROTROS op NPO 2.

Dossiers