Deze single vrouwen gaan het avontuur aan in het nieuwe seizoen van 'Temptation Island: Love or Leave'

dinsdag 19 april 2022
Foto: Videoland - © RTL 2022

Vanaf donderdag 28 april gaan verschillende singles de connectie aan in het nieuwe seizoen van 'Temptation Island: Love or Leave' bij Videoland. De vrijgezelle mannen en vrouwen staan open voor de liefde en hopen een band op te bouwen met één van de partners uit de koppels.

Vinden zij de ware? Of zijn de koppels toch voor elkaar bestemd? Maak hierbij alvast kennis met de acht vrijgezelle vrouwen!


Nena
Met haar felgroene ogen is Nena een opvallende verschijning. De 25-jarige brunette uit Opmeer runt een eigen kapsalon en staat volledig open voor een nieuwe relatie. Ze is nu ruim drie jaar vrijgezel en is op zoek naar een eerlijke, oprechte man met humor en een stabiel leven. Nena is zelfverzekerd, lief, zorgzaam en houdt van uitgaan en krachttraining.

Estefany
De zelfverzekerde, temperamentvolle en grappige Estefany is acht maanden vrijgezel. Het 28-jarige model en de verkoopmedewerkster uit Rijssen houdt van dansen en koken en is regelmatig in de sportschool te vinden. Ondanks dat deze zorgzame dame nog niet zo lang vrijgezel is, staat ze open voor een nieuwe relatie. Ze is op zoek naar een ondeugende, stoere man die ook een bescheiden kant heeft. Estefany heeft een excentrieke persoonlijkheid die je zeker niet snel vergeet.

Esmé
De avontuurlijke en sociale Esmé werkt als model en eventplanner. Daarnaast houdt de 26-jarige Rotterdammer ook van reizen, feestjes en mediteren. Na een lange relatie is ze nu ruim twee jaar vrijgezel en staat ze weer open voor iets serieus. Ze valt op standvastige mannen die een goede gesprekspartner kunnen zijn en hoopt tijdens haar avontuur op 'Temptation Island: Love or Leave' een diepe connectie met iemand aan te gaan.

Michelle
De 24-jarige empathische en spontane Michelle valt op spontane en ondernemende mannen. Ze komt uit een schippersfamilie en is dol op wateren, is vier maanden vrijgezel en heeft verschillende relaties gehad, waar ze veel van heeft geleerd. De recruiter en ondernemer uit Made kan goed luisteren en adviezen geven; iets wat goed van pas komt tijdens haar avontuur op 'Temptation Island: Love or Leave'.

Ceyenne
De positieve en sociale Ceyenne is toe aan een volgende stap in haar leven als het gaat om relaties. De 27-jarige uit Zwanenburg biedt graag een luisterend oor en is heel betrouwbaar. De Customer Service Specialist houdt van feesten en tennissen en is nu anderhalf jaar vrijgezel. Ceyenne is op zoek naar een lange, verzorgde en dominante man die met haar een toekomst op wil bouwen.

Fleur
De 21-jarige kapster Fleur uit Alkmaar is pas vijf maanden vrijgezel, maar staat open voor een nieuwe connectie. Ze duikt niet zomaar in een relatie. Dit doet ze pas weer als ze voelt dat iemand de ware kan zijn. Ze is op zoek naar een lange, verzorgde man en vindt het aantrekkelijk als een man tattoos heeft. De spontane en energieke Fleur houdt van dansen en fitnessen, is goed in groepsverband, maar tegelijkertijd ook heel zelfstandig.

Iris
De 23-jarige Iris is stoer, positief, energiek en heel sociaal. De barvrouw uit Vlaardingen houdt van reizen en brengt haar vrije tijd graag door met vrienden. De blondine valt op gezellige en eerlijke mannen met humor. Iris is nu twee jaar vrijgezel en is de ware nog niet tegengekomen. Op 'Temptation Island: Love or Leave' hoopt ze daar verandering in te brengen.

Veerle
Veerle is avontuurlijk, gezellig en houdt van een feestje. De 27-jarige Brabantse inkoopster uit Amsterdam is nu een jaar vrijgezel en is toe aan een stabiele relatie. Ze houdt van motorrijden en sporten en gaat graag naar een festival. De brunette valt op sportieve, atletische mannen die betrouwbaar en sociaal zijn.

Het derde seizoen van 'Temptation Island: Love or Leave' wordt gepresenteerd door Monica Geuze en Kaj Gorgels. Het nieuwe seizoen bestaat uit twaalf afleveringen en is vanaf 28 april te zien bij Videoland. Op de 28e verschijnen de eerste twee afleveringen, daarna is er wekelijks een aflevering te zien. 'Temptation Island: Love or Leave' wordt geproduceerd door SimpelZodiak - een label van Banijay Benelux.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers