Déze twaalf BN'ers vertrekken naar de Marokkaanse Sahara voor 'Special Forces VIPS'

maandag 15 januari 2024
Foto: Videoland - © RTL 2024

Bloedhitte, veel zand en verschrikkelijk afzien: dat zijn de ingrediënten van het vierde seizoen van 'Special Forces VIPS'. Met een compleet vernieuwde locatie in de woestijn van het warme Marokko, meten twaalf BN'ers zich aan de lat van een Special Forces Operator.

Onder leiding van stafleden Erik Wegewijs, Bas Kremer, Mitchell Ossebaar en Nikki Koppedraaijer ondergaan ze de loodzware training.


De Marrokaanse Sahara is dit seizoen het strijdtoneel waar deze twaalf vips de zwaarste test van hun leven zullen ondergaan: influencer Demi de Boer, acteur Thijs Boermans, voormalig olympisch judoka Edith Bosch, model en fotograaf Kim Feenstra, ondernemer en mediapersoonlijkheid Olcay Gulsen, ondernemer en auteur Merlijn Kamerling, Boer Ayoub Louihrani, TV-kok London Loy, muzikant Bizzey, mediapersoonlijkheid en DJ Harrie Snijders, ondernemer en mediapersoonlijkheid Maria Tailor en ex-voetballer Demy de Zeeuw

'Special Forces VIPS' is vanaf zondag 28 januari wekelijks te zien bij Videoland waarbij er de eerste dag twee afleveringen online komen. Aflevering 1 gaat in première bij RTL 4 om 22.20 uur. De Videoland Original 'Special Forces VIPS' wordt geproduceerd door SimpelZodiak, een label van Banijay Benelux.

DOSSIER: Voorjaar 2024: alle plannen, alle zenders (NL)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'We Gaan er Allemaal Aan (zelfs Valerio Zeno)' (PowNed)

Valerio onderzoekt hoe reëel de dreiging van een nucleaire oorlog is. En vooral: als er een nucleair conflict ontstaat, hoe groot is dan de kans dat we er als mensheid aangaan? Wat blijkt? Zelfs tijdens de Cubacrisis in 1962 stond de wereld er beter voor dan nu. Een beperkt regionaal nucleair conflict kan al ons einde betekenen. Toch lijkt het alsof we vergeten zijn hoe angstaanjagend die wapens zijn. Valerio praat met wetenschappers, strategisch analisten en algeheel orakel Maarten van Rossem over verfrissende onderwerpen als de nucleaire winter, de doemsdagklok, failed states en het geheim van Volkel. En ja, er mag ook gelachen worden.

'We Gaan Er Allemaal Aan', om 21.30 uur bij PowNed op NPO 3.

Dossiers