Diederik Ebbinge hoofdrol in nieuwe komische AVROTROS dramaserie 'Jos'

donderdag 17 juni 2021

'Jos' is een nieuwe, komische dramaserie over de meest oprechte man die je ooit hebt ontmoet. Een man met alleen maar goede bedoelingen die altijd voor iedereen klaar staat. Maar zijn puurheid, naïviteit en het feit dat hij sociaal gezien een tikkeltje uit de pas loopt, maakt dat Jos de wereld om hem heen niet altijd even goed snapt.

Pas gescheiden met twee tienerdochters, een veeleisende baan en een druk bestaan als vrijwilliger, zijn er veel mensen die steeds meer aan Jos gaan trekken. Maar hoeveel kan Jos geven zonder hier zelf aan onderdoor te gaan?


Naast Diederik Ebbinge, die Jos speelt, zijn er er rollen weggelegd voor onder anderen Lies Visschedijk, Pierre Bokma, Ellie de Lange en Camilla Siegertsz. De opnames van 'Jos' zijn onlangs gestart. Naar verwachting is de tiendelige serie medio 2022 bij AVROTROS op NPO 3.

Het scenario van Jos is geschreven door Anne Barnhoorn, de regie is in handen van Jonathan Herman. Jos is een productie van NL Film in samenwerking met AVROTROS.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Bed & Breakfast' (foto: © Omroep MAX 2020)

In Noord-Brabant zijn we te gast bij Joys en Marco. Zij hebben een voorliefde voor het kroeg- én rock-'n-rollleven. Dit zie je dan ook duidelijk terug in hun B&B-kamers. Daarna is het de beurt aan Karin en Ralf om de gasten te ontvangen. Ook zij wonen in Noord-Brabant, maar dan wat meer landelijk. Yvonne en Hein mogen als laatste de deelnemers verwelkomen in hun bed & breakfast in Gelderland.

'Bed & Breakfast', om 20.35 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers